Widzę, że jesteś z Boguchwały

Na jakiej ulicy mieszkasz????
Mam rodzinę w Boguchwale i chcę wiedzieć czy daleko mieszkasz????
Nigdy dość takich śliczności!fiskomp pisze:dziękuję wszystkim za pochwały, skoro nie mówicie skrętnikom stop to wstawiam zdjecie takiej oto ślicznotki (Katie) mniejsze kwiaty, choć na jednej łodyżce jest ich po trzy, cztery więc nadrobia ilością, połączenie koloru bialego z niebieskim dalej fajny efekt zreszta oceńcie sami....
By fiskomp2
Basiu,nie zawsze tak jest ,nie straszmy innych.Obie wiemy,że na all...są także dobrzy, zaufani sprzedawcy.fiskomp pisze:...No cóż tak to jest jak człowiek kupuję na pewnym portalu aukcyjnym, a jeszcze od niesprawdzonego sprzedawcy i naiwnywierzy w opis aukcji. Co prawda to nic nie zmienia bo sam skrętnik jest bardzo ładny, a że inaczej się nazywa to już inna para kaloszy.
Nie, Sylwia nie opadły, mój młody je urwał pobodno niechcąco....sylvi pisze:przepiękny ten Blue Leilai w świetle dziennym ma jeszcze ładniejszy kolor, ale Seniorita uff
boska! te jej kwiaty spadły, bo były za ciężkie?
Reniu nie zawiedziesz się..kwiatów na jednej łodyżce nie ma dużo bo max dwa, ale są duże (wiecej niż dwa chyba by się nie zmieściło no i łodyżka mogła by się połamałać)renatas pisze:Seniorita- czekam u siebie na jej kwitnienie.