Mały skromny ogródek

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
maribat
1000p
1000p
Od: 4 mar 2010, o 12:53
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Mały skromny ogródek

Post »

Taki młody, a jak fantastycznie `porósł`.
Mam jednego delikwenta , ale tylko w liście przyrasta i żadnych prawie peruczek, nie wiem o co mu chodzi :roll:
wszystko moje jest tu:
zapraszam
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
grazynarosa22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 12:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

To tak jak mój.....niby ma jakieś ale nie takie...hmmmm...kudłate tylko tak jak gałązki....czy są odmiany żeńskie i męskie????
Adam....do Rzeszowa się wybierasz.....nie za wcześnie? ja tam wpadam czasem ale do "Klombu"
Pozdrowionka...Grażyna
Moje wątki. aktualny
Moje rękodzieło
Awatar użytkownika
dez_old1
1000p
1000p
Od: 10 maja 2009, o 08:19

Post »

Z tego co wiem to nie ma żeńskich i męskich perukowców...jeśli kłopotem z kwitnieniem nie jest jego młody wiek to może zbyt chłodna strefa :wink:
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 gru 2009, o 00:34

Post »

Mówisz zależy od strefy ;:224
Moja koleżanka mieszka w najzimniejszym miejscu w mieście a peruki ma takie, ,że ho, ho ;:224 Cyknę fotki w tym roku :uszy
U mnie nic, na ale moje to młodziaki jeszcze. Zobaczymy w tym roku
Awatar użytkownika
grazynarosa22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 12:18

Post »

Adam...u mnie wcale słońca nie ma :? TY zagarnąłeś wszystko...podziel się troszkę.....
Pozdrowionka...Grażyna
Moje wątki. aktualny
Moje rękodzieło
Awatar użytkownika
Alina-277
200p
200p
Od: 3 sty 2011, o 12:53
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witaj Adamie..Pochodziłam sobie po twoim obejściu pobawiłam się z pieskiem i kotkiem zajrzałam do skalniaczków ,przyjrzałam się krzewom i ciekawym bylinom .Masz ładne liliowce irysy mieczyki rewelacja..Okolica w której mieszkasz wygląda na podgórską..
Pozdrawiam... Alina .
Adam S.
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2009, o 15:24

Post »

Witam w niedzielny poranek :wit i dziękuję za odwiedziny :D
Dawno mnie nie było w swoim wątku ogrodowym .... :oops: nie ma co pokazywać .... i fotek nowych też nie ma .
Śniegu znów w ciągu nocy przybyło i roślinki nie chcą się przez niego przebijać .... a wydawało się ,że wiosna tuż tuż ....

Alinko cieszę się ,że do mnie wpadłaś w odwiedziny i dziękuję za miłe słowa ....W moim ogrodzie mam najpospolitsze
rośliny ....żadnych rarytasów . Za to u Ciebie wypatrzyłem same piękne i rzadko spotykane kwiaty , a pomidorki jakie wspaniałe okazy :shock:
Szkoda , że nie masz swojego wątku ,chętnie byłaby Twoja działka odwiedzana przeze mnie i nie tylko .... ;:108

Tęskno mi juz za takim widokiem w ogrodzie ...no nic trzeba tą zimę pogonić ;:14

Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Irena37
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2008, o 18:27

Post »

Witaj Adamie, rzeczywiście dłuższy "urlop" sobie zrobiłeś. Piszesz, że nie ma co pokazywać a jednak znalazłeś piękne wspomnienia, liliowce ładne a dorodny krzaczek margaretek jeszcze piękniejszy. Miłej niedzieli.
maryla73ab
1000p
1000p
Od: 26 sie 2008, o 19:21

Post »

Witaj Adamie.jeszcze trochę i będą nowe zdjęcia,a wtedy będzie się działo... :D
pozdrawiam Maryla...

Moje wątki
Awatar użytkownika
danutab
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 gru 2008, o 23:02

Post »

Adamie pospacerowałam po twoim ogrodzie z myślą że podpatrzę jak zagospodarowałeś teren spadzisty ponieważ ja też mam działkę na stoku i bardzo mnie to zaciekawiło niestety oprócz pięknej roślinności nie znalazłam ani jednego widoku ogródka który by pokazał ten stok szkoda bo tak mało ogrodów jest uprawianych na stokach.
Pozdrawiam Danuta aktualne
Moje linki
Awatar użytkownika
FRAGOLA
1000p
1000p
Od: 4 cze 2010, o 09:34

Post »

Adamie pomalutku zbliża się wiosna...pewnie i u Ciebie już co nieco łebki powystawiało :wink:
FRAGO-linki
w 'powężowym'
Pozdrawiam-Grazia
Awatar użytkownika
pamelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 gru 2009, o 00:34

Post »

Adaś bardzo kolorowe wspominkowe fotki, już niedługo znów takie będą :heja Zima sie kończy :uszy
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Witaj Adam czyżby nadal nie było u Ciebie wiosennych kwiatków w ogrodzie , czekamy ;:65 a wspomnienia z lata piękne .

Genia
Adam S.
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 mar 2009, o 15:24

Post »

Witajcie dziewczyny wiosennie :wit Wybaczcie proszę napiszę tak ogólnie do Wszystkich .....
Jak na wiosnę przystało dziś piękny , ciepły i słoneczny dzień . Wiosenne prace rozpoczęte - skopałem kawał trawnika pod nowe nasadzenia , zaszaleliśmy w tym roku i sporo sadzonek , cebul i kłączy zamówiłem w sklepach interenetowych o raz trochę kupiłem w moich ogrodniczych :D .
A od rana pracuję przy budowie małej szklarenki , w pobliżu domu (bo żona suszy mi głowę , że nie ma gdzie trzymać rozsad pomidorów ,
parapety zawalone kwiatkami )Zrobiłem sobie przerwę na kawkę więc mam czas aby odpisać , wsyd tak zaniedbywać wątek . :oops:
Czasu więcej nie będzie aby go poświęcać na forum , ale będzie coś więcej do pokazania ... Dziś fotek nie mam ;:14 ale postaram się w najbliższym czasie porobić . Mam nadzieję , że krokusy do tego czasu nie przekwitną :;230 Białemu ciemiernikowi troszkę podmarzły kwiatki , ale ma dużo pąków więc chyba jeszcze wyładnieje ;:108 Serdecznie i Ciepło Was pozdrawiam ;:196
Wracam do pracy :P
Awatar użytkownika
Alina-277
200p
200p
Od: 3 sty 2011, o 12:53

Post »

Witaj Adam .Witam w pierwszych dniach wiosny myślałam że coś nowego masz wklejone ;:65 a ty budujesz szklarnię i bardzo dobrze że Ci żona głowę suszy ;:138 Ja też suszyłam i mam małą ale nam wystarczy,to jest super sprawa..pracuj a później pochwal się swoją pracą ;:136
Pozdrawiam... Alina .
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”