Mój ogród moje spełniające się marzenie - iwonaxp cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p
Od: 18 kwie 2008, o 10:30
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Witam wszystkich serdecznie :)
Dziękuję , że o mnie pamiętacie i mnie odwiedzacie !!!!:)
Ostatnio przelotnie tu jedynie jestem gdyż wiele się ostatnio u mnie dzieje - niestety nie w ogrodzie i niestety nic najlepszego dlatego jak tylko wszystko się wyprostuje ponownie do was zawitam :)

Miłego dnia :)
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

IWONKO już wróciłam i teraz to już będzie tylko pielęgnacja ogrodu i nic więcej . Byłam teraz u mamy ,bo przecież był dzień matki . Jak ma się mamę tak daleko jak ja to trzeba jechać na dłużej i trochę z nią pobyć . Jeżdzimy z bratem 2-3 razy w roku trzeba zrobić trochę większe porządki . Mama ma już swój wiek 80 na karku więc wiesz jak to jest chociaż ma jeszcze dużo werwy w sobie . Nie usiedzi na miejscu wiecznie zajęta ,ale to dobrze i oby jak najdłużej . Ato na śniadanko świeżo zerwane Obrazek
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
nigella
1000p
1000p
Od: 1 kwie 2009, o 23:36

Post »

Poczekamy cierpliwie. :lol: :lol: :lol: Oby ułożyło się wszystko dobrze :lol:
Brakuje tu Twojej energii!!! :lol:
Pozdrawiam, nigella
Awatar użytkownika
ZosiaM
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 kwie 2007, o 14:46

Post »

witaj Iwonko! wpadłam życzyć dobrej nocki
Awatar użytkownika
Ania Kropelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2009, o 08:11

Post »

Cześć Słoneczko!!!

Co u Ciebie? Smutno tu, ale widzę że się pojawiasz.......
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

JAKUCH pisze:IWONKO już wróciłam i teraz to już będzie tylko pielęgnacja ogrodu i nic więcej . Byłam teraz u mamy ,bo przecież był dzień matki . Jak ma się mamę tak daleko jak ja to trzeba jechać na dłużej i trochę z nią pobyć . Jeżdzimy z bratem 2-3 razy w roku trzeba zrobić trochę większe porządki . Mama ma już swój wiek 80 na karku więc wiesz jak to jest chociaż ma jeszcze dużo werwy w sobie . Nie usiedzi na miejscu wiecznie zajęta ,ale to dobrze i oby jak najdłużej . Ato na śniadanko świeżo zerwane Obrazek
Witaj Jadziu :) dziękuję za rzodkiewkę uwielbiam ją :) na kanapce z masełkiem :) mniam
lubię też chrupać samą oglądając telewizję :) .Ty te werbę masz po mamie :) i chyba też nie usiedzisz na miejscu więc nie daleko spada jabłko od jabłoni :))
U mnie Jadziu na razie nic nie działam jest zimno , ciągle pada deszcz , kiedyś tylko jak była chwilka bez deszczu wyplewiłam i wykosiłam - to było właśnie w dzień mamy i wieczorem również pojechałam ją ucałować a moja mieszka 10 km ode mnie więc całkiem blisko :)
Wpadłam na chwilunię bo nie bardzo mam możliwość być ostatnio na necie , dodam kilka fotek.
Mam nadzieję ze wam się spodobają :)
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

nigella pisze:Poczekamy cierpliwie. :lol: :lol: :lol: Oby ułożyło się wszystko dobrze :lol:
Brakuje tu Twojej energii!!! :lol:
Nigello kochana jesteś :)

Czas wszystko poukłada co prawda problemy nie zupełnie moje ale w serduchu moim mają swoje odbicie i zajmują większość moich myśli . Dlatego jakoś tak trudno tutaj pisać z wami gdy myślami jest się gdzieś indziej :) Ale już jest coraz lepiej już przyzwyczajam się do nowych sytuacji
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

zofia majowska pisze:witaj Iwonko! wpadłam życzyć dobrej nocki
Zosienko witaj !!!
jestem szczęśliwa że mnie odwiedzasz :) to naprawdę bardzo miłe .
Ostatnimi czasy i ja odwiedzałam wasze ogrody ale tak cichaczem :) teraz mam nadzieję troszkę częściej i oczywiście zostawiając po sobie ślad :) Na ile będę mogła bo ostatnio szef ciągle jest w pracy i nie chciałabym aby wiedział ze tu z wami czasem spędzam czas:)
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

Ania Kropelka pisze:Cześć Słoneczko!!!

Witaj Anusia
Smutno jest tutaj , smutno na dworze .Trudno cokolwiek robić w ogrodzie bo mokro i nieprzyjemnie :) Widziałam u ciebie altankę i grill w niej szkoda ze tylko częściowo bo nie dołączyłaś fotki całości altanki :) chyba że by mi umknęła ? Biegam czasem tutaj pośpiesznie , gdzieś wpiszę jedno zdanie i ... uciekam bo ... to "bo" ma wiele powodów :) o których zresztą wiesz ::)
Pięknie już jest Aniu u ciebie .Ogród zmienił się nie do poznania :) GRATULUJĘ:)
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
Ania Kropelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

iwonaxp pisze:
Ania Kropelka pisze:Cześć Słoneczko!!!

Witaj Anusia
Smutno jest tutaj , smutno na dworze .Trudno cokolwiek robić w ogrodzie bo mokro i nieprzyjemnie :) Widziałam u ciebie altankę i grill w niej szkoda ze tylko częściowo bo nie dołączyłaś fotki całości altanki :) chyba że by mi umknęła ? Biegam czasem tutaj pośpiesznie , gdzieś wpiszę jedno zdanie i ... uciekam bo ... to "bo" ma wiele powodów :) o których zresztą wiesz ::)
Pięknie już jest Aniu u ciebie .Ogród zmienił się nie do poznania :) GRATULUJĘ:)
hi, hi, hi dzięki za komplement, Iwonko trzymam kciuki, żeby wszystko Ci sie poukładało... :roll:
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

A teraz obiecane fotki :)

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Za pergolą będzie ogrodzenie - zresztą cała ta strona będzie odsłonięta więc miejsce zrobi się prywatne i cichutkie :) obok pergoli rosną róże pienne posadzone wiosną a folia bedzie wyłożona w całości drobnym kamyczkiem w odcieniu zółtym
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek Obrazek
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
brunetka2
1000p
1000p
Od: 24 wrz 2008, o 13:19

Post »

Iwono witaj ..... :D
Piękne foteczki pokazałaś tzn. roślinki na nich .....
Ależ u Ciebie jest kolorowo i widzę , że róże już pięknie rozwijają swoje kwiaty .U mnie też lada dzień róże zaczną cieeszyć swoimi cudnymi kwiatami. :D :D :D
Bardzo mi sie podoba twoja biała krzewuszka i w ogóle pieknie u Ciebie niesamowicie :D :D
Awatar użytkownika
iwonaxp
1000p
1000p

Post »

Reniu dziękuję :)
Szkoda tylko ze nie ma słoneczka by kwiaty zaczęły naprawdę pięknie rozkwitać :) ale deszcz równie był potrzebny astry które posadziłam a stały w miejscu bo było za sucho teraz ruszyły i mam nadzieję ze pięknie urosną :)
Pozdrawiam - Iwona
Mój mały ogródek
Awatar użytkownika
Ania Kropelka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Iwonko, śliczności jak zawsze.......

rojniczki na posterunku ogromniaste....... jeden z Twoich też ma rozmiary całkiem całkiem.... ;-)
Awatar użytkownika
kaaj
500p
500p
Od: 26 mar 2007, o 18:04

Post »

Kochana, cudnie, cudnie i jeszcze raz cudnie, ja u siebie przy studni też planuję taki kącik z ławeczką i pergolą obrośniętą pnączami, jeszcze raz serdecznie gratuluję :D
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”