Krysiu!
To tak mi mów! Nie wiedziałem , a że mi się mieszało to sobie na taki żart pozwoliłem - mam nadzieję że Cię nie uraziłem...
Proponuję byś od razu sobie założyła takie bezpłatne konto , gdzie Twoje zdjęcia będą przechowywane i w każdej chwili będziesz mogła po nie sięgnąć. Nie proponuję Fotosika - bo różne ograniczenia wprowadzają żeby tylko zacząć im płacić... Już o liczbie reklam i powolności nie wspomnę...
To na początek - wpisz adres : www. tinypic.com
Jest tam takie coś jak w prawym górnym rogu - na czerwonym tle - Przyłącz się - kliknij to.
Otwiera się nowa strona na której masz pole Twój adres e-mail - wypełniasz po kolei wszystkie pola
przepisujesz kod z okienka , zaznaczasz "fajeczki" w okienkach - i już zawsze jak wejdziesz na stronę będziesz od razu zalogowana - i będziesz mieć dostęp do swoich zdjęć i albumów bez szukania.
Klikasz zielone pole "Przyłącz się teraz" i gotowe.
Niedługo dostaniesz na adres mailowy powiadomienie - klikasz na link - na niebiesko w zdaniu : Go to
TinyPic.com today to see what new features are now available to you as a registered user.
- i wchodzisz na swoją stronę. Wpisujesz na górze w okienko adres mailowy i obok swoje hasło ( te pola mogą być też już wypełnione przez komputer - to tylko sprawdź) i kliknij zarejestruj się.
I już jesteś na "swojej" stronie - możesz dodawać zdjęcia - tylko zaznacz że zdjęcie, i że rozmiar 15" 800x600 . Klikając "przeglądaj" - wybierasz zdjęcie z plików w Twoim komputerze. Jak wybrałaś niewłaściwe - to jeszcze raz do skutku - aż trafisz na właściwe. Jak już go zaznaczyłaś - klikasz - prześlij teraz.
To już "z górki" - teraz tylko zaznaczyć tekst z okienka podpisanego:
Kod IMG forów i paneli dyskusyjnych - skopiować i wstawić do tekstu na forum.
Powodzenia - jak masz pytania - to pytaj śmiało!