Moja familokowa oaza spokoju cz.2

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

WITAM PORANNĄ ZMIANĘ ODWIEDZAJĄCYCH . Jak wiecie mam dosyć sporo roboty a jeszcze więcej przede mną . Żebym miała tak jak bym chciała to jeszcze dużo wody upłynie nie mówiąc już o keszu . Ale wszystko powoli się zrobi .

Eluśko o zachciewajkach lepiej nie myślę bo dosyć sporo tego . Nie mogę się juz doczekac na wystawę kwiatów . Myślę ,ze tam dopiero zaszaleję więc zostało jeszcze 2 tygodnie .

DANUSIU Tobie na pewno nie dorównam w rarytasach chociaż jak miała bym taki sklep obok siebie to nie wiem na pewno miałabym KASAblanko.

SABINKO już najwyższy czas . To i tak wszystko długo stało . Może pod przemożnym wpływem waszych pięknych ogrodów tak zaczęłam działać . każdy z nas dąży do tego żeby mieć czym zawiesić oko .
Teraz idę dalej pracować . papa
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
hal1959
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2008, o 19:52
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Pracuj pracuj ,a efekty same przyjdą,mnie trzeba byłoby zagonić do pracy,ale jakoś ciężko mi się zabrać,czekam na wenę :lol:
Pozdrawiam.Halina
Hal-Linki
Aktualne
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 gru 2008, o 20:58

Post »

Witaj Jadziu pourlopowo obejrzałam sobie Twój ogródek przepiękny, kolorowy w połowie. Drugą póżniej, dużo masz planów [nowa rabatka i ogrodzenie ] jestem zafascynowana Twoimi
różami a tę Glorię to muszę mieć ,śliczna kolorowych snów życzę :lol: :lol:
Awatar użytkownika
onka37
1000p
1000p
Od: 13 sie 2007, o 20:58

Post »

Witaj Jadziu! co tak zamilkłaś .... czyżbyś u ciekła z forum po mojej wizycie?
:shock:
ja teraz doczytałam ze miałam ci coś podszepnąć :oops:
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Witaj IWONKO nie zamilkłam ale dzisiaj cały dzień zasuwałam ciasto ,okana ,firany i tylko w przerwach tu zaglądałam . Wczoraj jakoś byłam taka słaba ,że siedzac przed kompem oczy mi się zamykały . O22 już byłam za siódmą góra i siódmą rzeką . Jutro mam gości więc trochę musiałam ogarnąć moją hasiendę i już coś przygotowac . Bardzo sie cieszę z Twojej wizyty ale widzisz jest wiecznie mało czasu . na razie muszę porobić porządki . Teraz wiesz jaki mam układ ,więc w razie potrzeby możesz coś szepnąć na uszko .Mam nadzieję ,że zajechałaś szczęsliwie do domu i M Cię nie opierniczył ,że tak póżno . Całusy

HALINKO jak mam być szczera to z tym dziurawym płotem ogródek wydawał mi się większy . Teraz jakoś zmalał ,może jak porobię porządki będzie wygladało to inaczej . na razie mi się tam nie podoba .

ROMCIU nareszcie wróciłaś do rzeczywistości czyli na Forum . Teraz u mnie jest nieciekawie . Może na wiosnę się to zmieni .
Aśka68
500p
500p
Od: 24 mar 2009, o 18:14

Post »

Jadziu widzę, że u Ciebie prace idą na całego. Warto nieraz trochę pocierpieć, żeby potem było ładnie :D
Dojrzałam u Ciebie niesamowitą piękność - róża Gloria. Jadziu ona od początku ma takie różowe wybarwienie płatków, czy może wybarwia się później. Naprawdę jestem zauroczona.
Kupiłam dzisiaj 2 róże wielkokwiatowe (wprawdzie takie w markecie), chce spróbować jak sobie poradzą w kwaśniej, leśnej ziemi(pod nimi wymieniłam ziemię ale czy to coś da)
Mam już od 2 m-cy Bonicę ta sobie radzi, ale wiem że wielkokwiatowe są bardziej wymagające.
Pozdrawiam
Aśka
Zapraszam
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

ASIU moją GLORIĘ też kupiłam przed paru laty w markecie . Rośnie z liliami rośnie tam też osteospermum i jemu bardzo ta ziemia odpowiada . Gloria zakwita na żółto apotem dopiero dostaje kolorków . Uwielbiam ją . Ja każdej róży na wiosnę dosypuję siarczanu magnezu po 1 łyżce czyli też poniekąd zakwaszam ziemię . Więc myśle ,że bedzie im dobrze . Ja nie jestem expertem od róż też się uczę jak z nimi postępowac żeby cieszyły oko . Glorię mam już 5 rok i dopiero w tym roku mnie naprawdę zadziwiła swoim kwitnieniem i wielkością kwiatów .
Awatar użytkownika
Elizabetka
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 4 lip 2006, o 20:04
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Obrazek

Szczęścia, zdrowia pomyślności, niech Twój uśmiech wszędzie gości. Niech raduje wszystkich wkoło, żeby było nam wesoło.
Jadźko wszystkiego najlepszego z okazji Twoich urodzinek.
;:168

;:196
Awatar użytkownika
Cynthia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lut 2009, o 12:50

Post »

Jadziu ale u Ciebie remontowo :!: :shock:
Zmiany godne nazwy-rewolucja :lol:

........no płotek poszedł na śmietnik :( .........
Mnie tam go troszkę szkoda , chociaż teraz na pewno będzie piękniej i całkiem inaczej bo planów masz sporo :D

Jadzieńko, spełnienia marzeń, słonka i radości z okazji urodzin ;:196

Obrazek[/b]
Pozdrawiam słonecznie - Baśka :)
Awatar użytkownika
dominikams
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sty 2008, o 10:48

Post »

Jadziu, podczas rewolucji zawsze jest nieciekawie, więc się nie przejmuj :wink: Wszystko powoli doprowadzisz do takiego stanu, jaki byś chciała :D

Przyłączam się do życzeń :wink:
Awatar użytkownika
EwkaEs
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2008, o 20:28

Post »

Jadziu-cierpliwości, doprowadzisz wszystko powoli do ładu w miarę czasu, możliwości,sił wreszcie.Najlepiej systematycznie od jakiegoś miejsca ku innemu się posuwając, może od tego, które najbardziej Cię drażni?Ja też jak ten kot zmian nie lubię :lol:
WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI URODZIN!
Awatar użytkownika
onka37
1000p
1000p
Od: 13 sie 2007, o 20:58

Post »

a to już wiem jak impreza!
Jadzieńko spełnienie wszystkich marzeń , osiągnięcia celów i tych małych i tych dużych.... pociechy z rodzinki a to ode mnie:

Obrazek
Awatar użytkownika
Hanka 1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 kwie 2008, o 20:03

Post »

Obrazek
kochajmy ludzi, tak szybko odchodzą...
oaza spokoju Hanki
ciasta domowe Hanki
Aśka68
500p
500p
Od: 24 mar 2009, o 18:14

Post »

JAKUCH pisze:ASIU moją GLORIĘ też kupiłam przed paru laty w markecie . Rośnie z liliami rośnie tam też osteospermum i jemu bardzo ta ziemia odpowiada . Gloria zakwita na żółto apotem dopiero dostaje kolorków . Uwielbiam ją . Ja każdej róży na wiosnę dosypuję siarczanu magnezu po 1 łyżce czyli też poniekąd zakwaszam ziemię . Więc myśle ,że bedzie im dobrze . Ja nie jestem expertem od róż też się uczę jak z nimi postępowac żeby cieszyły oko . Glorię mam już 5 rok i dopiero w tym roku mnie naprawdę zadziwiła swoim kwitnieniem i wielkością kwiatów .
Jadziu jestem zaskoczona, myślałam, że takie piękne róże to jakieś licencjonowana, kupowane w specjalnych szkółkach.

Przyłączam się do życzeń :D
Aśka
Zapraszam
Awatar użytkownika
Irena37
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2008, o 18:27

Post »

Jadziu w dniu urodzin 100 najpiękniejszych lat.

Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”