Wspomnienie Lata cz.2
- anoli
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 lis 2007, o 16:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Można spokojnie ciachnąć, jednak ukorzenia się długo, za to dość czybko wypuszcza nowe pędy z pnia. Można odciąć wierzchołek i resztę pnia też podzielić, żeby miał sensowny kształt - bezlistne pieńki (tylko nie można pomylić strony wkładając do wody) tez się ukorzeni i puści listki 

Wątki Zapraszam serdecznie Ilona
- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40
Dzięki za podpowiedzi co do juki.
Nic nowego nie pokarzę, bo cała dzicz z balkonu przywędrowała mi do domu i mam jeden wielki dom schadzek
.
Wszystkie kwiatuchy są pokryte grubym pyłem, nawet nie mam weny żeby się nimi zająć i je umyć, ale za to mam piękny gres na balkonie.

Od zapachu tytoniu wieczorem niezłych mdłości można dostać
.
Nic nowego nie pokarzę, bo cała dzicz z balkonu przywędrowała mi do domu i mam jeden wielki dom schadzek

Wszystkie kwiatuchy są pokryte grubym pyłem, nawet nie mam weny żeby się nimi zająć i je umyć, ale za to mam piękny gres na balkonie.

Od zapachu tytoniu wieczorem niezłych mdłości można dostać

- karolaipiotr
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lut 2009, o 20:29
- Zgredo
- -Moderator Forum-.
- Od: 1 maja 2008, o 15:42
Jeśli chodzi o yukke sąsiadki, to się całkowicie zgadzam z Ilonką, ale kształt ma całkiem interesujący 
Mnie tez czeka czyszczenie kwiatków (cekolowanie) - właśnie się zastanawiałam, czy da się je wynieść na dwór i wszystkie skąpać jakoś zbiorczo

Mnie tez czeka czyszczenie kwiatków (cekolowanie) - właśnie się zastanawiałam, czy da się je wynieść na dwór i wszystkie skąpać jakoś zbiorczo

"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Moje... wszystko
Czy wolność oznacza anarchię?
Moje... wszystko
Ja swoje fiołki ostatnio też "prałam" w wannie pod prysznicem ;) póżniej je tylko (na ile się dało) osuszyłam recznikiem papierowym.
Kaśka
Fiołki - Fiołka
Fiołki - Fiołka
- Zgredo
- -Moderator Forum-.
- Od: 1 maja 2008, o 15:42
I wszystkie różowe? Łobuzy :o Mimo to śliczne kwiatki
Ależ fiołasów
Mój mężczyzna chyba by mnie wyprowadził na zewnątrz jakbym mu tak pozastawiała podłogę 

"Wysoko mnie ceni - mówisz? Wiem, zażądałby więcej niż 30 srebrników"
Moje... wszystko
Moje... wszystko