Ogródek Magdy :-)
- iwa27
- 1000p
- Od: 19 maja 2009, o 07:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Madziu chciałam spytać cię jako miłośniczkę naturystycznych ogrodów, czy przyciełabyś jakoś tego ostrokrzewa

Mąż ciągle mi marudzi, że on taki krzywy, ja mu na to że taki urósł i taki powinien zostać, a co ty powiesz

Mąż ciągle mi marudzi, że on taki krzywy, ja mu na to że taki urósł i taki powinien zostać, a co ty powiesz

Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
Oj Iwuś
zupełnie nie znam się na ostrokrzewach ,ale patrząc na zdjęcie od razu miałam wielką ochotę ciachnąć mu ten prosty badylek wystający na prawo....
Wiecie co ... jestem juz tak zła na to ,że nie mogę w żaden sposób wkleić zdjęcia! Nie wiem co jest z komputerem czy z internetem ,ale nawet malutkie zdjęcie nie wchodzi mi na Forum....
Magda.

Wiecie co ... jestem juz tak zła na to ,że nie mogę w żaden sposób wkleić zdjęcia! Nie wiem co jest z komputerem czy z internetem ,ale nawet malutkie zdjęcie nie wchodzi mi na Forum....
Magda.
Magda, spróbuj z www.garnek.pl, może będzie lepiej. A jak nie, to pisz dziewczyno, pisz... 

Aneczko
dziękuję serdecznie za życzenia i również życzę Tobie samych różanych chwil (imieninowo oczywiście
)
Używam albo Imageshacka,albo Fotosika - ale to musi byc wina komputera albo łącza czy czegoś tam...
Podczas ładowania zdjęcia wyrzuca mnie na stronę,która na ogół pojawia się gdy nie ma internetu
Albo informacja ,że połączenie zostało zresetowane.
Mój mąż musi się chyba zabrać za tą maszynę...
A jeszcze mam taką pioruńską migrenę
Pozdrawiam Was bardzo serdecznie!!!
Magda.

Używam albo Imageshacka,albo Fotosika - ale to musi byc wina komputera albo łącza czy czegoś tam...
Podczas ładowania zdjęcia wyrzuca mnie na stronę,która na ogół pojawia się gdy nie ma internetu

Albo informacja ,że połączenie zostało zresetowane.
Mój mąż musi się chyba zabrać za tą maszynę...
A jeszcze mam taką pioruńską migrenę

Pozdrawiam Was bardzo serdecznie!!!
Magda.
- iwa27
- 1000p
- Od: 19 maja 2009, o 07:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Witaj Madziu. Mam nadzieję, że wstaniesz bez bólu głowy - to na pewno wina zmiany pogody.
A jaki masz Internet - bo to może być problem Internetu - może jest słaby sygnał, albo się zrywa - przy przeglądaniu stron to nie przeszkadza, ale jak już się chce cos wysłać - no to jest problem
Ja od początku korzystam z fotosika i nie mam (odpukać w niemalowane) żadnych problemów
A jaki masz Internet - bo to może być problem Internetu - może jest słaby sygnał, albo się zrywa - przy przeglądaniu stron to nie przeszkadza, ale jak już się chce cos wysłać - no to jest problem

Życie jest jak bajka, nie ważne żeby było długie, ale ważne żeby było ciekawe
Mój kawałek świata.
część 3
Mój kawałek świata.
część 3
- dominikams
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 21 sty 2008, o 10:48
Iwa - właśnie muszę się przejść do naszego "dostarczyciela" (sieć osiedlowa) -oni właśnie coś tam kombinują ,zakładają telewizję czy coś i może to stąd ?? Zawsze byliśmy zadowoleni ,nic takiego się nie działo -przecież jakieś dwa tygodnie temu wrzucałam zdjęcia i przez Fotosik i przez Imageshack!iwa27 pisze:
A jaki masz Internet - bo to może być problem Internetu - może jest słaby sygnał, albo się zrywa - przy przeglądaniu stron to nie przeszkadza, ale jak już się chce cos wysłać - no to jest problemJa od początku korzystam z fotosika i nie mam (odpukać w niemalowane) żadnych problemów
Ojojoj !!!!

Cieee...choroba !!! Zdjęcie m wlazło !!! No,zobaczymy dalej....
To jest Przegorzan chyba sprzed półtora tygodnia:

Udało mi się jeszcze złapać na zdjęciu uroczego Andre le notre ....i piękną GloriaDei (kwitnie drugi raz)

A teraz zdjęcia z ostatniej soboty -Przegorzan jest niesamowity ,
nie wiem co on w sobie ma ,że ściąga niezliczone ilości owadów ....

A jaki zaczyna robić się niebieski ...