Kurcze ......ale fajne te kokoci galoty

Madziu, rozumiem...każdy stawia co innego na pierwszym miejscu.Karolcia pisze:Gabi,irysy i hosty to nie moja bajka,chyba już nigdy nie będę wyła w ich stronę
Ale "Bułgar"zawsze mnie powala swoim urokiem.
Generalnie rzecz ujmując,to wszystkie czosnki mi się podobają![]()
Imperata tak pięknie przebarwionaCzy ona tak ma, że jak wypuszcza źdźbła to zaraz robią się czerwone?
Byłam bardzo szczęśliwa,bo posiadałam tą trawę ale bardzo krótko![]()
![]()
![]()
Przyszedł jakiś niezidentyfikowany osobnik na czterech nogach i ją wykopał![]()
![]()
![]()
Tak sobie biedaczka na rabacie kilka dni leżała, zanim ją znalazłam.
Była reanimacja,nawet dawała znaki życia ale w rezultacie padła![]()
![]()
Izuś, czasami można się pomylić, ale to jest normalne u tych, co mają ogród krótkoliska pisze:Gabiś pisałam u mnie, że przesyłak doszła.
roślinka cała i zdrowa jużw ziemi (rano ją podlewałam)
Nie dziękuję ale moge Cię wyściskać![]()
Uśmiałam się z Joli dziwaczka a potem sobie przypomniałam, ze ja tez gdzieś posiałam i nie wiem gdzie... a może już dawno wyplewiłam hihihiihihhi
Monisiu, iryski kwitną...mam jeszcze jednego, któremu nie zrobiłam jeszcze zdjęcia.rogalm1 pisze:Gabrysiu, ale Ci już pięnie zakwitły irysy, tyle kolorów- piękności, teraz czekam na orliki... a może pokażesz jabłonki?
jollla500 pisze:Gabrysiu ale masz piękna kolekcję host
Boguśko, nie widziałaś ?bogusia177 pisze:Gdzie miałaś pochowane hosty Gabryśko jak byłam u Ciebie![]()
Chyba się bałaś żebym Ci je zakosiła ,dlatego nakryłaś je chustą niewidką .....albo mam za małe szkła
Gabriela pisze:
Boguśko, nie widziałaś ?![]()
Cztery są przy wejściu, 9 w obrębie pergoli i oczka, 2 pod różą, 1 pod tawułą i dwie koło wygódki...
To na co Ty patrzyłaś ?
Jolu, ze mnie żadna czarownica...tylko Bogusia zamiast patrzeć na moje rośliny,jollla500 pisze:Bogusiu to ja nie widziałam że z Gabrysi taka czarownica
Boguśko, przyjedziesz następnym razem, to pooglądasz dokładnie...bogusia177 pisze:A tak rychtyk ,to może ze trzy żech widziała ......sama sie zastanawiom na co zaglądałach![]()
Wiolu, tam gdzie są hosty, mam agrowłókninę pod spodem,tulipanka pisze:Pięknie prezentują się hosty na tle kory.![]()
Czy stosujesz włókninę pod ściółkę aby chwasty nie wyłaziły?
Czekam z niecierpliwością na orliki.