Zielony ogród w lesie.
- HannaCS
- 500p
- Od: 18 cze 2008, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Edytko bo ta zjawa akurat przy grillu stała i obiadek dla wszystkich przygotowywałaEdytaB pisze:Witaj haniu - fotka z córą super wyszło coś na kształt zjawy![]()
Czemu hosty masz zadołowane w pojemnikach?
A i chyba przydało by się poobrywać te przekwitłe kwiaty rododendronu.

nawet nie widzialam, że mi w kadr sie w gramoliła

Hosty (kilka tylko) siedzą w pojemnikach bo nie miałam konkretnego pomysłu gdzie mają mieszkać na stałe.
posadziłam trochę roślin na rabatce, która okazała się przechowalnią. Robie teraz górkę, taką cztero-poziomową i zabieram co mi pasuje...
co zostanie będzie mieszkać na rabatce z Hostami ;)
a kwiaty z Rd nie zdążyłam oberwać, tyle miałam pracy w lesie... uffff a czasu kruca bomba zawsze mało

- eury
- 200p
- Od: 1 kwie 2009, o 22:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Oj Haniu poogladałam sobie foteczki...i tak mi się zamarzyło...ech...
Ślicznie tak masz w tej swojej głuszy....Rusałka tez niczego sobie
i jaka pozyteczna 
Ślicznie tak masz w tej swojej głuszy....Rusałka tez niczego sobie

Ogrodowa miniaturka Eury
Storczykowe bidulki Eury
Pozdrawiam Viola - rodzaj rośliny z rodziny fiołkowatych?
Storczykowe bidulki Eury
Pozdrawiam Viola - rodzaj rośliny z rodziny fiołkowatych?
- madziarynka
- 200p
- Od: 21 maja 2009, o 00:34
Witaj Haniu ! Widzę, że nieźle pobrykujesz na swoim kolanku. Uważaj kózko i się oszczędzaj. Pięknie w Twoim lasku. Jadłam kiedyś ślimaki zapiekane na czosnkowo i były bardzo smaczne, sama chyba bym jednak nie odważyła się wrzucić ich do gara... pięknie i zielono w Twoim lesie. Ja spacerując ostatnio po lasku zaprosiłam parę leśnych roślinek do siebie i urządziłam im leśny zakątek pod ławeczką. Nie wiem jednak czy biedaczki przeżyją. Ale spróbować warto.

Pozdrawiam i zapraszam do mnie, Magda
Początki madziarynki - czyli jak z chaszczy zrobić ogród
Początki madziarynki - czyli jak z chaszczy zrobić ogród
- HannaCS
- 500p
- Od: 18 cze 2008, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Madziu ale jakie fajne te krzakłaczki przytargałaś - mam nadzieję, że będą dobrze rosłymadziarynka pisze:Witaj Haniu ! Widzę, że nieźle pobrykujesz na swoim kolanku. Uważaj kózko i się oszczędzaj. Pięknie w Twoim lasku. Jadłam kiedyś ślimaki zapiekane na czosnkowo i były bardzo smaczne, sama chyba bym jednak nie odważyła się wrzucić ich do gara... pięknie i zielono w Twoim lesie. Ja spacerując ostatnio po lasku zaprosiłam parę leśnych roślinek do siebie i urządziłam im leśny zakątek pod ławeczką. Nie wiem jednak czy biedaczki przeżyją. Ale spróbować warto.

wrzuć za jakiś czas fotkę czy rosną