Skromna kolekcja początkujacej cz.1
Tak to taki maluszek suczka 70 kg
mam drugiego malca do pilnowania działki - 90 kg samczyk - mieszkają chwilowo oddzielnie ale jak wyremontujemy domek to oba będa pod jednym dachem
Co do ogródka - to nie uda Ci sie kupić kawałeczka ziemi w okolicy na wsi?
Czy raczej mąż nie widzi siebie na działce?
Mój też za bardzo nie lubi grzebać w ziemi (warzywnik i kwiatki) ale za to chciałby mieć piękny ogród (sad i drzewka ozdobne) więc się pracą podzielimy

mam drugiego malca do pilnowania działki - 90 kg samczyk - mieszkają chwilowo oddzielnie ale jak wyremontujemy domek to oba będa pod jednym dachem

Co do ogródka - to nie uda Ci sie kupić kawałeczka ziemi w okolicy na wsi?
Czy raczej mąż nie widzi siebie na działce?
Mój też za bardzo nie lubi grzebać w ziemi (warzywnik i kwiatki) ale za to chciałby mieć piękny ogród (sad i drzewka ozdobne) więc się pracą podzielimy

Pozdrawiam Sabina
Działka na Żuławach
Działka na Żuławach
- karolaipiotr
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 lut 2009, o 20:29
Sabinko o psach Piotr nie chce słyszeć , bo w mieszkaniu to się będą męczyć i kto z nim będzie wychodził i wyjechać nie można gdzie się chce- i tak mi ciągle odpowiada
Kawałek ziemi za miastem- było by super tylko na razie to przede wszystkim finansowo życzenie nie do spełnienia:-( Może kiedyś....- marzenia.
Ale ,żeby nie było zbyt smutno to pokaże nowego kwiatka. Przeczytałam u Ani ( Balbinki) , że kupiła Eustomy w Kauflandzie-- bardzo mi się u Niej spodobały. Dziś poleciałam z nadzieją do sklepu i.... udało się
Na dodatek dziś były już przecenione( z 8.99 na 4.99)
Oby dobrze jej było w naszym domciu:-)

Ale ,żeby nie było zbyt smutno to pokaże nowego kwiatka. Przeczytałam u Ani ( Balbinki) , że kupiła Eustomy w Kauflandzie-- bardzo mi się u Niej spodobały. Dziś poleciałam z nadzieją do sklepu i.... udało się

Karolina
Moi zieloni przyjaciele-część 1
- karolaipiotr
- Od: 5 lut 2009, o 20:29
Aha zapomniałam napisać - Sabinko jak byś mogła pokażesz fotki psiaków? Kocham psy, miałam dwa za dzieciaka:-)
Karolina
- grazka2211
- Od: 14 paź 2008, o 11:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Karolinko widzę że szalejesz
Ja na papiruski choruje tylko nigdzie ostatnio nie widziałam a do Ciebie mam troche za daleko

doniczkowe , prace mojej córki ZAPRASZAM.
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
Przepraszam za błędy w tekstach .Winą jest sprzęt z którego korzystam .
- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
- zabcia_paula
- 500p
- Od: 24 sty 2009, o 10:34
Karolina zdjecia wkleję u mnie na stronce "Działka na żuławach", bo dawno tam nic nie wklejałam 
a co do działeczki tzn zakupu to ja swoją kupiłam za kilkadziesiąt tyś. z domkiem do remontu - co prawda ja szukałam takiej dużej i właśnie z domkiem do remontu - ale myśle, że i ty znalazłabyś jakieś kilkaset metrów za duużo mniejsze pieniadze na okolicznej wsi - co prawda uprawa takiej działki to troche klopotów z powodu tzw dwunożnych szkodników ale .... z czasem można to wyprostować

a co do działeczki tzn zakupu to ja swoją kupiłam za kilkadziesiąt tyś. z domkiem do remontu - co prawda ja szukałam takiej dużej i właśnie z domkiem do remontu - ale myśle, że i ty znalazłabyś jakieś kilkaset metrów za duużo mniejsze pieniadze na okolicznej wsi - co prawda uprawa takiej działki to troche klopotów z powodu tzw dwunożnych szkodników ale .... z czasem można to wyprostować
Pozdrawiam Sabina
Działka na Żuławach
Działka na Żuławach
-
- 200p
- Od: 29 lis 2008, o 18:59