Grazka_j mój ogród. cz.1
Witajcie z rana. Pogoda zapowiada się ładna, więc wpadłam na chwilę i trzeba korzystac ze słoneczka.
;:12
MIŁEGO DNIA WAM ŻYCZĘ.

MIŁEGO DNIA WAM ŻYCZĘ.
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Nie chcę zapeszyc, ale na razie nie wieje i świeci słońce. Moniś i ja Ci Miłego dnia życzę.
grazka_j - moje wątki
Witaj Taro. Nic nie robiłam i jest internet a ma ktoś przyjśc w poniedziałek, uparłam się i nie dzwonię żeby odwołac technika, tylko dam mu reprymendę jak przyjdzie.!
grazka_j - moje wątki
Dzisiaj dopadła mnie mania kupowania. Poszłam na rynek a tam facet sadzonki drzewek sprzedaje! Oczywiście nie odeszłam z pustą ręką, tylko kupiłam 2 szt. laurowiśni i 2 szt tuji -jedną zieloną i drugą żółtą. Muszę uzupełnic nasadzenia po złodziejach!
grazka_j - moje wątki
Cynthia, AGNESS, Halinko, Monia68 oczywiście, że humor mi się poprawił jak zakupy kolejne czekają do posadzenia. Tylko nie mam jak wyskoczyc na działkę, bo mąż na budowie u syna a ja siedzę z córką w domu.
Za to doglądam nasionka posiane w donicach i proszę, wzeszły pomidorki maskotka jakieś kwiaty, nie wiem jakie, bo kartka wypadła. Poczekam jak podrosną to poznam.

Za to doglądam nasionka posiane w donicach i proszę, wzeszły pomidorki maskotka jakieś kwiaty, nie wiem jakie, bo kartka wypadła. Poczekam jak podrosną to poznam.

grazka_j - moje wątki
- RomciaW
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 12 gru 2008, o 20:58
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Grazka i mój ogród
Też miałam ochotę na laurowiśnię ale Halinka pisze że delikatna u mnie taki wiatr od
pola muszę pomyśleć

pola muszę pomyśleć

- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
witam, mam laurowiśnie kupiłam miala chyba ok.40 cm, teraz to dorodny krzak, rosnie u mnie w spartańskich warunkach wiatr jej nie oszczędza, nie widzialam u niej zmian, ma zdrowe liscie, jesienia ja przesadziłam, widzę ze ma sie dobrze.
Ja mysle, ze była to mloda roslinka i pryzstosowała sie do warunków.
Ja mysle, ze była to mloda roslinka i pryzstosowała sie do warunków.
Piękne masz roślinki w ogródku szczególnie zachwycają mnie róże. Sama chce mieć ich sporo więc będę Cię pewnie często pytać co i jak, żeby tak się pięknie prezentowały jak Twoje:)
Pozdrawiam. Agnieszka.
Moje ogródkowe początki
Moje ogródkowe początki
- Tacca
- Od: 12 lut 2009, o 12:23
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Witaj Grażko
Właśnie skończyłam spacerek po twoim ogrodzie. Jest pięknie, wyobrażam sobie poranną kawę na tarasie i hałas ptaków.
Ja naprzeciwko działki mam las. Lubię rano usiąść na ławce w ogrodzie i słuchać jazgot dochodzący z lasu.
Ty masz latem dodatkowo zapach wody.
Masz piękne rośliny, pozwolę sobie zaglądać cząściej w ten piękny zakątek.
Pozdrawiam
Właśnie skończyłam spacerek po twoim ogrodzie. Jest pięknie, wyobrażam sobie poranną kawę na tarasie i hałas ptaków.
Ja naprzeciwko działki mam las. Lubię rano usiąść na ławce w ogrodzie i słuchać jazgot dochodzący z lasu.
Ty masz latem dodatkowo zapach wody.
Masz piękne rośliny, pozwolę sobie zaglądać cząściej w ten piękny zakątek.
Pozdrawiam