Ogródek mój i moich rodziców - Tulipan998

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
krzysiek86
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 maja 2008, o 20:29
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

To gdzie to właściwie jedziesz :?: Na jakąś wystawę storczyków, jakieś targi czy co :?:
Ja chyba się pogubiłem. Tylko nie szalej za bardzo bo na parapecie masz mało miejsca już :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2008, o 09:08
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

Krzyśku... - nic nie słyszałeś o słynnej pierwszej w Polsce storczykarni w Łańcucie przy zamku Potockich ... ? :shock: Otworzona została na końcu czerwca...
Zajrzyj proszę tu... :
http://www.storczykarnia.pl/galeria,1.html
Tam nie kupuje się niestety storczyków... :roll: , ale ogląda :P . A na zakupy jadę do Rzeszowa do LM . Napatrze sie na storczyki w storczykarni i oczywiście musze od razu jechac , żeby zaspokoić storczykową potrzebę.... :lol: :;230 .
A to fotki z mojej wycieczki w lipcu :
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
|| Mój spis linków || Zagłosuj na nasze forum || Pozdrawiam , Artur ||
|| Prawdziwe piękno jest odblaskiem duszy. ~ Michel Quoist ||
Awatar użytkownika
EwkaEs
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 lip 2008, o 20:28
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Storczykarnia w Łańcucie ma stare tradycje od Potockich jeszcze.W lipcu 2008 otwarto ją na nowo, kwitnie tam 800 gatunków.Wystawa zmienia się ponieważ prezentowane są tylko te rośliny, które aktualnie kwitną.Przekwitnięte idą na zaplecze.
Artur-piękne zdjęcia!
Awatar użytkownika
Zyta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 maja 2008, o 21:38
Kontakt:

Post »

Artur
Storczyki są niesamowite.
Widać że ich uwielbiasz.
Fotek że swojego oświetlenia ogrodu nie wkleję więcej bo mi aparat odmówił posłuszeństwa..
Mam nadzieję że zanim rozmontuję to wszystko zdążę uwidocznić jeszcze więcej światełek po drugiej stronie sadu , bo w tym czasie jak biegałam z aparatem to mi nie świeciły.
W tej chwili awaria usuniętą a aparat nie działa, zdjęcia są zamazane.
Awatar użytkownika
Aska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 kwie 2006, o 14:36

Post »

Artur - padłam przy storczykach... Bajery!
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Lokalizacja: Podkarpackie - Sokołów Małopolski ok. 25 km. od Rzeszowa , Strefa klimatyczna 6a
Kontakt:

Post »

Witajcie !
Ewo - wszystko się zgada , dziekuje , robione były komórka.... :lol:
Zyto - Nawet nie uwielbiam a kocham... :wink: ;:226 Szkoda.. na następne swięta może zobacze jeszcze... :lol: .

Coś mi się komp chrzani... ! , właściwie fotosik... :lol: :cry: :evil: Musze chyba nowe kato założyc czy co... W moim wątku np. na 1 stronie wkleiłem duzo fotek , a niektóre po załadowaniu strony nawet się nie wyświetlaja.. :roll: , w innych wątkach to samo... :cry: . Kilka fotek na fotosiku zniknęło... :roll: , bo przez przypadek mi się usuneły.. , te z moim fiołkiem.. i dzisiaj w storczykowym wątku.. , musiałem jeszcze raz wklejać i chyba ze 4 ze światełkami mi sie usuneły i jeszcze z zimowym ogródkim... :cry: , widziałem jak pisze, że fotka niedostępna... zamiast zdjęcia.. :evil: . Dawniej jakos wszystkie fotki wszędzie sie mi wyświetlały.. , nawet jak było ich bardzo , bardzo dzo na jednej stronie w wątku... :evil: . A może to tak z czasem sie dzieje.. ? , fotosik strajkuje.. ? :roll: Sam nie wiem... Pozdrawiam..
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Aska pisze:Artur - padłam przy storczykach... Bajery!
Oj niektóre z nich to moje wymarzone... :cry: , wiekszość nie na moja kieszeń... :cry: vandy... :roll: , A ten taki storcztk co jest zainstalowany na podkładce i chyba 3 żółte małe kwiatuszki mu wiszą.. , jest przywiazany takimi niebieskimi sznureczkami.. , rośnie na drzewkach pomarańczowych podobno.. , wiedziałęm nazwe... , ale zapomniałem.. , tez mi się on marzy... :roll: , phalaenopsis elegant polka dots , w bordowe ciapki... :roll: , paphopedilum King Arthur :roll: , phalaenopsis mini mark.. , aj lista dosyc długa , ale miejsce na nie mam... , tylko ich brak.... Pozdrawiam..
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Witaj Tulipanku u mnie też fotosik słabo działa i nie wszystkie zdjęcia na fotosiku się otwierały. Ale kilka udało mi się wkleić
Genia
Awatar użytkownika
Aska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 kwie 2006, o 14:36

Post »

Czasem jak wiele osób wchodzi to fotosik działa do nosa... Zastanawiałam się nawet, czy nie założyć jak Hanka płatnego konta. Ale doszłam do wniosku, że wolę sobie kupić jakiegos kwiatka :lol:
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ja też myślę że z tym kwiatkiem to lepszy pomysł
Genia
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witaj Geniu ! - o matuchno... ! :shock: :oops: :oops: :oops: :oops: zapomniałem do Ciebie wpaść.. , od kilku dni nie mam czasu.. , buch po swoich wątkach i wyłączam... , a teraz chce mi się spać... i nie mam juz siły.. , bo długo się uczyłem.. , obiecuje sie poprawić , ale zapewniam codziennie sobie myśle co tam w wątku Geni i czy wstawiła nowe kolorowe fotki :P :lol: , jutro odwiedze cie Geniu droga !
Aska - no i słusznie... :lol: , a dużo się płaci ?
Pozdrawiam !
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Arturze kochany nie przejmuj się mój wątek będzie istniał jutro i pojutrze i nie ma się co martwić najważniejsza jest nauka no i odpoczynek
Genia
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Tak tak wiem Geniu :D , ale nie zwytrzymałem... :lol: . Musiałem odwiedzić twe piekne królestwo... :D i aż nabrałem energii.. , ale zaraz idę spać.. , bo przeciez jutro musze byc wypoczęty na storczykowe szaleństwo i wyjazd do storczykarni.. :P
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No to się cieszę razem z Tobą
Genia
Awatar użytkownika
Tulipan998
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

;:92 Niemoge stracic wszystkiego na storczyki.. , musze odkładac na ogródek...
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”