Kolorowy ogród Geni - 2008r
- ElzbietaaG
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 sie 2008, o 14:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Aska
- Od: 13 kwie 2006, o 14:36
Gieniu, ja się uczyłam obsługi komputera przez ostatnie 7 lat
, a Ty byś tak chciała od razu hop siup
. Powolutku! Najpierw spróbuj jedno zgodnie z instrukcja, po tygodniu następne... A potem Ci powiem, jak założyć bloga
. Po pierwszym szoku wszystko staje sie łatwiejsze. Szkoda tylko, że nie mogę Ci zaglądać przez ramię, dużo łatwiej idzie nauka, gdy ktoś Ci fizycznie pokaże co i jak. Może na początek ktoś skomputeryzowany w domu poprowadzi Cię zgodnie z tym, co masz na skrzynce pw ? Pytaj, w czym problem, spróbuję wysilić swoją elokwencję 

- ZosiaM
- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
witaj Gieniu piękną wiosnę miałaś,popatrzyłam i lece dalej
Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
- Aska
- Od: 13 kwie 2006, o 14:36
Blog- rodzaj pamiętnika internetowego. Możesz sobie obejrzeć mój, link w podpisie
. Z tym trochę sobie zażartowałam, choć nie wykluczam, że kiedyś, w przyszłości... Najtrudniej jest przełamać lęk. Spróbuj wejść na skrzynkę pw i na moją wiadomość o gifach i kliknij w ostatni link. Będziesz miała otwarte dwie strony - z moją instrukcją i z gifami. spróbuj dojść do końca instrukcji ( do skopiowania kodu) , wyjdź z pw i wejdź na forum, a na koniec wklej kod do postu np. u mnie
. Uda się, zobaczysz!

Gienia co Ty mówisz , każdy przez to przechodził , nikt nie urodził się ze znajomością obsługi komputera .e-genia pisze:Jestem tija byłam na poczcie. Jestem załamana ,że tak mało wiem jestem całkiem zielona i załamana
Zobacz jak wiele osiągnęłaś w tak krótkim czasie trochę wiary w siebie i swoje umiejętności . Ty jesteś babka pojętna , poczekaj jeszcze chwilkę a opanujesz to co teraz wydaje Ci się ciemną magią .