Działka Zeni
- ZosiaM
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 25 kwie 2007, o 14:46
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
nareszcie Zeniu mogę się przywitać,no to na razie ,czytam dalej posty -ale zaległoci i to u wszystkich
Pozdrawiam i zapraszam do siebie
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
Moje pierwsze kroki w ogrodzie
Moje podróże,zdjęcia z ciekawych miejsc
- Zenia
- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witajcie Olu, Edytko, Ewuniu, Zosiu, Danusiu. Cieszę się że mnie odwiedzacie a także że mamy już wiosnę, ale niestety z wiosną mniej czasu na forum. Pstrykam zdjęcia a potem nie mam czasu wstawić. Ale mimo to zaglądam i do was choć nie zawsze czas mi pozwala aby pozostawić po sobie ślad. Nadrabiam w dni kiedy nie jadę na działeczkę. Dziś byłam...była piękna pogoda, aż się chciało pracować.

- Zenia
- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Izo...z tą rabatką co roku obiecuję sobie zrobić porządek. To znaczy posegregować te kwiatki cebulowe aby rosły gdzieś w jednym miejscu. Niestety nie udaje mi się to. W zeszłym roku założyłam rabatkę liliową i te rosnące na alejce przekopałam na ową rabatkę. Znów jakieś wyłażą, teraz szkoda mi ich wysadzać. Tak jest z resztą kwiatów, tulipanami i innymi. Inaczej widziała bym ową alejkę, a inaczej mi to wychodzi. Tak więc po przekwitnięciu tych cebulowych...ratuję się jednorocznymi.
Jolu...jestem bardzo zadowolona z tych pełnych szafirków. Bardzo długo kwitną.
Ewuniu....oczywiście że mam trzmielinę z żółtym także. Niestety nie znam odmiany. Pokazywałam już zdjęcie ale pokażę jeszcze raz.

Jolu...jestem bardzo zadowolona z tych pełnych szafirków. Bardzo długo kwitną.

Ewuniu....oczywiście że mam trzmielinę z żółtym także. Niestety nie znam odmiany. Pokazywałam już zdjęcie ale pokażę jeszcze raz.

Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
-
- 1000p
- Od: 17 cze 2008, o 19:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Zeniu trzmieliny masz wspaniałe , masz rację muszę ją zmusic aby rosła w górę już podparłam deseczkami , żeby gałązki nie dotykały ziemi .
Pozdrawiam Bogumiła
Moje linki
Moje linki