Leśny ogród Elli - 2008r.
Piękne zdjęcia....świetnie skomponowane ogrody 

Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
-
- 500p
- Od: 5 sty 2008, o 20:00
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Wspaniałe masz miejsce na ziemi,jak się jeszcze lubi to co się robi,to co od życia jeszcze chcieć.Ellaa pisze:Basiu cieszę się, że moje fotki sprawiły ci przyjemnoścBarWo pisze:Piękne zdjęcia....świetnie skomponowane ogrody
Na te długie wieczory,nie ma lepszego dopalacza jak piękny ogród na zdjęciach.
Pozdrawiam i życzę slicznych kwiatów w Nowym Roku oraz wielu pomysłów.
Zyczę również miłych ,radosnych Świat oraz błogosławieństwa Bozego
dla całej rodziny
Grażyna Swiątkowska
- Ellaa
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 6 lip 2008, o 23:59
- Kontakt:
Witaj Grażynko cieplutko w moim leśnym ogrodzieszkolka_ismena pisze: Wspaniałe masz miejsce na ziemi,jak się jeszcze lubi to co się robi,to co od życia jeszcze chcieć.
Na te długie wieczory,nie ma lepszego dopalacza jak piękny ogród na zdjęciach.
Pozdrawiam i życzę slicznych kwiatów w Nowym Roku oraz wielu pomysłów.
Zyczę również miłych ,radosnych Świat oraz błogosławieństwa Bozego
dla całej rodziny. Grażyna Swiątkowska

Moj ogród, to mój azyl, w którym czuję się szczęśliwa, jak w żadnym innym miejscu. W przyszłym roku mam nadzieję, będzie jeszcze piękniejszy, a to za sprawą nowych liliowców i host, które w nim posadziłam, już się nie mogę doczekac przyszłego sezonu ;:228
Cieszę się, że i Tobie się on spodobał

Bardzo serdecznie Ci Grażynko dziękuję za świąteczne życzenia, również i ja Tobie życzę:

Spokojnych, zdrowych, radosnych świąt Bożego Narodzenia spędzonych w serdecznym gronie rodzinnym oraz wszelkiej pomyślności w Nowym Roku. Niechaj piękne Bożonarodzeniowe święta
Niosą wszystkim betlejemski blask.

- miaaa
- Od: 12 lut 2008, o 13:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Elciu ja zwykle jeździłam co roku do sąsiedniego SarbinowaEllaa pisze:Nie marudź, ja mam o wiele dalej, ale jeżdżę do znajomej na wakacje do pobliskich ChłopówByłam tam już kilka razy i mój M nie chce już tam znów jechac, chociaż do morza mamy tam jakieś 3 min drogi

- Ellaa
- Kontakt:
Dorotko, to tylko świadczy o tym, że Hortulus słabo jest rozreklamowany, nawet w swojej okolicy. Ja też za pierwszym razem, jak byłam w tamtych stronach, nie trafiłam do tego ogrodu, bo po prostu o nim nie wiedziałammiaaa pisze: Elciu ja zwykle jeździłam co roku do sąsiedniego Sarbinowaale o Dobrzycy niestety nie wiedziałam wtedy nic
Ale za to mam rodzinkę bardzo blisko Koszalina, więc może kiedyś odwiedzę Hortulusa

- Ellaa
- Kontakt:
Magdusiu dobrze się rozumiemy, jak to ogrodniczkimme33 pisze:Elu myslę podobnie jak TyJa też jestem najszczęśliwsza przy pracach ogrodowych,to mnie szalenie uspokaja i nie ma lepszego miejsca niż własny ogród-choćby malutki ale własny Mi po tym forum to dopiero otworzyły się oczy na ogrodnictwo....oj zaszalejemy na wiosnę

- MalaRybka
- 1000p
- Od: 22 mar 2007, o 15:54
Elu, twój ogród jest śliczny, a zdjęcia z wycieczki baaaardzo interesujące 

Pozdrawiam serdecznie. MałaRybka.
Ogród Rybki
Ogród Rybki
Eluś" Nie mogę się nadziwic sąsiadom, którzy nic ze swoją ziemią nie robią, a mogliby, gdyby tylko chcieli " ten tekst mi z ust wyjęłaś...Mnie też skręca,widząc puste,nie zmieniające się latami,zapuszczone ogrody przydomowe
A takich nie brakuje..toż to marnotrawstwo
a tak niewiele trzeba żeby nam się przyjemniej żyło ;:2

a tak niewiele trzeba żeby nam się przyjemniej żyło ;:2
- Ellaa
- Kontakt:
Magdalenko cieszę się, że mnie odwiedziłaśmme33 pisze:Eluś" Nie mogę się nadziwic sąsiadom, którzy nic ze swoją ziemią nie robią, a mogliby, gdyby tylko chcieli " ten tekst mi z ust wyjęłaś...Mnie też skręca,widząc puste,nie zmieniające się latami,zapuszczone ogrody przydomowe A takich nie brakuje..toż to marnotrawstwo
a tak niewiele trzeba żeby nam się przyjemniej żyło

Zapraszam Cię ponownie

- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
Witam cię Elu Święta w pełni ,biało na dworze echa Pasterki przebrzmiały nadszedł czas spokoju ,więc z nostalgią ,za pięknymi widokami przyszłam znowu oko nacieszyć .Wiesz muszę się przyznać bez bicia, że Świerklaniec mam tak jak rzut beretem ,a jeszcze nigdy tam nie byłam . Dzięki Tobie w przyszłym roku muszę się tam wybrać ..to niewybaczalne ,że tego cudu jeszcze nie widziałam .
świątecznie
świątecznie