agnes..miło że wpadłaś..tylko ten zwrot PAN !!nie do przyjęcia..agnes pisze:Ma pan bardzo piękny ogród

Witaj Grażynko.Na zdjęciach to nawet ja wyglądam ładniej niż w rzaczywistości.kogra pisze:Witaj Józefie.
Po raz pierwszy udało mi się przejść po twoim ogródku od początku do końca. To był cudowny spacer. Wszystko tak pięknie uporządkowane, zadbane i kwitnące. Dużo egzotyki tak w domu jak i w ogrodzie. Spotkałam też moje ulubione liliowce. Ale nie spodziewałam się że znajdę też mięsożerców i to tak dużą kolekcję.
Po prostu piękny ogród o charakterze wystawowym.
Trochę przykra ta historia z oczkiem, ale mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze, i że jeszcze zobaczymy piękne rośliny w nim i wokół niego.
Życzę wszystkiego najlepszego w tym roku, równie pięknych kwiatów i jeszcze obfitszych zbiorów.
Z pewnością jeszcze tu zajrzę i to nie raz.
Pozdrawiam z mojego kogrobuszu
Ewcia ..u mnie też już brak miejsca ale zawsze jeszcze da się jakoś poupychać.Trzeba tylko dostawić kolejną szafkę (jak na zdjęciu)ewab123 pisze:Witaj Józefie, bardzo ładny okaz tego Twojego nowego storczyka. Niestety nie mam już miejsca na takie duże okazy. Od ostatniej mojej wizyty upłynęło trochę czasu, ale pochwalę Ci się , że mam już cztery własne storczyki. Uczę się nimi opiekować i jakoś mi to chyba wychodzi. Kwitną mi od grudnia i nic złego się z nimi nie dzieje. Mam nadzieję, że uda mi się je utrzymać i doprowadzić do ponownego zakwitnięcia.
Kolejna zdziwionabogusia177 pisze:Józefku ,czy to Ty kupujesz te kwiaty do domku ,czy żonka, bo chyba rzadko się zdarza ,żeby chłop się tak interesował kwiatami :P