Ogród Bożeny 170365
- hanka55
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 sty 2008, o 15:30
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
No właśnie!
Masz DOBRY nałóg Bożenko.
Absolutnie nie myśl o odwyku, bo to bolesne, mało estetyczne
i za dużo pieniąchów Ci zostanie.
A jak ma się za dużo pieniąchów, to człowiek dziwaczeje
i w Liczykrupę się zamienia!
Tak trzymaj !
Jaja zjesz i wyeeeasz, a wisteria przetrwa pokolenia i nie raz rozkoszy zapachem przyda!
Masz DOBRY nałóg Bożenko.
Absolutnie nie myśl o odwyku, bo to bolesne, mało estetyczne
i za dużo pieniąchów Ci zostanie.
A jak ma się za dużo pieniąchów, to człowiek dziwaczeje
i w Liczykrupę się zamienia!
Tak trzymaj !
Jaja zjesz i wyeeeasz, a wisteria przetrwa pokolenia i nie raz rozkoszy zapachem przyda!

-
- 500p
- Od: 17 lut 2008, o 22:48
-
- 500p
-
- 500p
Witaj Grażynko jak miło gościć Cię.....
Moja miłość do funki to sprawa już nie do odkręcenia....,to urokliwe roślinki...mają cudne liście i kwiaty, jest całe mnóstwo odmian,nie lubią dużych ilości słońca..... może odrobinę popołudniowego
Moje to maleństwa.....i żałuję tylko że mam na nie tak mało miejsca....

-
- 500p
- zanna
- Od: 24 maja 2008, o 22:37
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Bożenko, ja z rewizytą.
No proszę, oko do host mam dobre, bo zapamiętałam Twoje zdjęcie w wątku hostowym przepięknej, ogromnej zielonej funkii z żółtymi brzegami. Cudna jest! Widzę, że kupujemy hosty w tym samym źródle
Jak te trzy nowe się rozrosną, to będę codziennie do Ciebie wpadała, żeby je podziwiać.
Ja Ty to robisz, że masz taki zadbany ogródek??? Chwaścika jak na lekarstwo, ehh! Ja też tak chcę!!! Chyba jakieś krasnoludki zatrudnię...
Pozdrawiam. Ania
No proszę, oko do host mam dobre, bo zapamiętałam Twoje zdjęcie w wątku hostowym przepięknej, ogromnej zielonej funkii z żółtymi brzegami. Cudna jest! Widzę, że kupujemy hosty w tym samym źródle

Ja Ty to robisz, że masz taki zadbany ogródek??? Chwaścika jak na lekarstwo, ehh! Ja też tak chcę!!! Chyba jakieś krasnoludki zatrudnię...
Pozdrawiam. Ania
- tu.ja
- Od: 21 lip 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj! Cudowny ogród i cudowne fotki. wygląda na to, że choroba "hostowa" jest mocno zaraźliwa...Chyba już całe forum na nią choruje hi,hi,hi. Ja też mam kilka, ale to maleństwa - tak młode jak mój ogród. W planach są następne... Wszystko rośnie. Nasze hosty też urosną i będą piękne by cieszyć oczy i duszę.
-
- 500p
Witajcie dziewczyny....
zanna bywam dość często w wątku hostowym ,podziwiam kompozycje z nimi związane,oj niektórzy to maja cacka....paluszki lizać
tu.ja myślę,że to faktycznie choroba....te hosty....ale jak się nie oprzeć takim pięknotkom... ;:13
Lisko jestem,jestem ,cały czas Was wszystkie podglądam,a nie zawsze się ujawniam..........
A dzisiaj ciężko pracowałam.....,powiększałam ....teren tzn.likwidowałam nadmiar trawy, po to by przyjąć odpowiednio moje nowe hosty,by miały jak najlepsze warunki,a to wiązało sie z rewolucją w moim zakątku hostowym,dosadziłam również 2 piwonie -różowa i czerwoną,i bardo jestem zadowolona z dzisiejszej swojej pracy,a zmęczona i owszem ....ale cóz tam zmęczenie przejdzie ,a hosty będą cieszyły moje oczy
dostałam również od znajomej parzydło leśne,i też znalazłam miejsce dla tej roślinki.Miło,że ktoś o mnie pomyślał ....
Zaraz jadę z M do lasu po korę, po dzisiejszych zmianach mam na nią zapotrzebowanie....hi,hi
Wpadnę wieczorkiem.
zanna bywam dość często w wątku hostowym ,podziwiam kompozycje z nimi związane,oj niektórzy to maja cacka....paluszki lizać

tu.ja myślę,że to faktycznie choroba....te hosty....ale jak się nie oprzeć takim pięknotkom... ;:13
Lisko jestem,jestem ,cały czas Was wszystkie podglądam,a nie zawsze się ujawniam..........
A dzisiaj ciężko pracowałam.....,powiększałam ....teren tzn.likwidowałam nadmiar trawy, po to by przyjąć odpowiednio moje nowe hosty,by miały jak najlepsze warunki,a to wiązało sie z rewolucją w moim zakątku hostowym,dosadziłam również 2 piwonie -różowa i czerwoną,i bardo jestem zadowolona z dzisiejszej swojej pracy,a zmęczona i owszem ....ale cóz tam zmęczenie przejdzie ,a hosty będą cieszyły moje oczy

dostałam również od znajomej parzydło leśne,i też znalazłam miejsce dla tej roślinki.Miło,że ktoś o mnie pomyślał ....

Zaraz jadę z M do lasu po korę, po dzisiejszych zmianach mam na nią zapotrzebowanie....hi,hi
Wpadnę wieczorkiem.