Ewuniu, często tak jest, że to właśnie te kupowane z litości marniochy rosną i kwitną potem pięknie. Niech więc i tak samo będzie z tymi nowymi Twoimi różami, niech się dzielnie sprawują.
Wszystkiego dobrego!
Pozdrawiam
Chciałam całej forumkowej rodzince życzyć przede wszystkim zdrowia
na ten nadchodzący Nowy Rok 2021.
Kiedy Nowy Rok nadchodzi,
łyk szampana nie zaszkodzi.
Domóweczka to za mało,
na karnawał, by się chciało.
Czas utopić wszystkie troski,
by następny rok był boski.
Ewuniu dziękuję pięknie za życzenia Również życzę Ci wszystkiego najlepszego w Nowym Roku a nade wszystko zdrowia dla Ciebie i najbliższych, bo ono jest najważniejsze
Beatko
Na to liczę, że dadzą sobie radę i ładnie zakwitną w czerwcu. Lucynko , Halszko,Halinko, Aniu
Dziękuję Wam za życzenia i życzę ponownie zdrówka, zdrówka i zdrówka oraz udanego, nowego sezonu ogrodniczego.
Przed chwilą zapowiadali w Tv prognozę pogody i idzie mróz , oczywiście wiadomo skąd, od naszego wschodniego "przyjaciela".
Na początku roku mógłby sobie darować takie prezenty.
Witaj Ewuś.
Dawno nie zaglądałam nie tylko do Ciebie, ale w ogóle na forum. Pooglądałam sobie Twój jesienny ogród i jestem w szoku. Ciągle coś się u Ciebie dzieje a ilość zakupów oszałamiająca. Wiosna zapowiada się niezwykle kwieciście.
Tymczasem wszystkiego dobrego w nowym roku.
Witaj Wiolu
Ja ostatnio też mam mało czasu aby na dłużej pobyć tu na forum.
Chciałoby się więcej, może jak pójdę na zaległy urlop to dłużej tu zabawię.
Tymczasem życzę zdrówka i pomyślności w Nowym Roku.
Ewuniu, powiem Ci w sekrecie, że mnie mróz nie przeraża, martwi natomiast zbyt cieniutka serweteczka śnieżnej pokrywy.
Jeśli nie dosypie, ciężko będzie roślinkom przetrwać zimę.
Może prognozy się nie sprawdzą....
Witajcie Annes 77 dziękuję za życzenia i ciepłe słowa, ale zobaczymy czy odżyją. Lucynko chyba ktoś u góry Cię wysłuchał bo zobacz ile śniegu spadło u mnie
Aniu
Rano ok.8.00 u mnie było -9 stopni C a obecnie - 12.
Właśnie, jak czytam na forum to niektórzy już sieją.
Ja po zeszłorocznych doświadczeniach będę siać w marcu bo wtedy więcej jest światła.