Mój mały ogródek - Isia cz.1
- Isia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 27 maja 2007, o 17:55
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
dzięki Ewuniu że zajrzałaś, pisałam wczesnie że wybieram sie do Kutna ale powiem Ci że gdyby nie upolowane angielki byłabym bardzo rozczarowana Świeto Róży tylko z nazwy wystawców róż słownie dwie sztuki uważam że to żenujace z angielkami jeden to gdzie te róze pytałam były inne roślinki również ale ja nastawiłam sie na różyczki
Beatko prawdziwe, prawdziwe
nie lubie sztucznych kwiatków (najlepiej nawet zrobionych) chyba że zasuszone kompozycje cieszę się że Ci sie podoba 

Beatko prawdziwe, prawdziwe

- markussch01
- Od: 7 lis 2007, o 22:40
- Isia
Markusie no nie wiem co by wielki mistrz Vincent powiedział gdzie ja biedny żuczek do niego
różyczki kwitną cały czas nawet te które przesadziłam (bałam się bo niektóre były kwitnące) ale wszystko pięknie wyglądają i mimo deszczu kwitną sobie i mnie dalej :P 8)
Beatko na zimową melancholię w styczniu prześlę Ci zdjęcie tego pięknego bukietu
Ewuś trzeba znależć jakieś dobre źródełko zakupu różyczek w naszym rejonie. Co prawda kupiłam teraz sporo i miejsce z gumy nie jest ale wiesz apetyt rośnie w miarę....

Beatko na zimową melancholię w styczniu prześlę Ci zdjęcie tego pięknego bukietu

Ewuś trzeba znależć jakieś dobre źródełko zakupu różyczek w naszym rejonie. Co prawda kupiłam teraz sporo i miejsce z gumy nie jest ale wiesz apetyt rośnie w miarę....

- Isia
Witaj Irenko moja koncepcja po przyjeżdzie z ogrodów Hortulusa wreszcie się spełniła było dużo przesadzania (hortensje rododendrony, róże, dosadzania- róże, i sadzenia głównie tulipany porobilam rabaty kolorystyczne i teraz musze uzbroic się w cierpliwość by zobaczyć efekt juz od wiosny
. Irenko masz rację na zdjeciu to laurowiśnia zasadzona w zeszłym roku. Pozdrawiam 

- markussch01
- Od: 7 lis 2007, o 22:40