Ostatnie 2 Świąteczne Dni były dość ładne i można było wykorzystać je na odwiedziny grobów nawet takich,których przez lata nie udawało mi się odnaleźć..Dzięki wyszukiwarce cmentarnej dotarłam do grobów znajomych, o których tylko sobie przypomniałam...
Cmentarze wyglądały ślicznie: kolorowe i rozświetlone wbrew obawom , że chryzantemy /jak już bywało/ przymarzną i zbrzydną...Dopiero po południu wczoraj się rozpadało na dobre po słonecznym i bezwietrznym dniu. To był dobrze wykorzystany czas!
Biedronka641 Alu , dobrze że mam w Tobie sojuszniczkę!
Miejmy nadzieję na nowe aktywności ,powiew świeżości nie zaszkodzi! a my zasilimy zacne grono oglądaczy!
Moje zdjęcia sprzed tygodnia..
koziorozec Cieszę się, że nie zagubiłaś drogi i do mojego wątku
Marto!

Miłych odwiedzin nigdy za wiele!

Myślę , że zimową porą znajdziesz czas na forumową czynną aktywność! Ładne obrazki z Twojego pięknego ogrodu umilą zimowy czas forumowiczom!
plocczanka Lucynko i mnie miło będzie do Ciebie i innych zachodzić nie tylko zaglądać!

A ja na kłódkę mojego wątku na razie nie mam zamiaru zamykać

...Wspomniane ograniczenie aktywności nie oznacza mojego wyłączenia całkowitego z życia forumowego! Wielu forumowiczów działa na tej zasadzie ...
pojawiam się i znikam! jak w piosence...
i non problem...
Margo2 Dokładnie Gosiu!

Mam taki zamiar , poświęcić zimowy forumowy czas na
oglądanie ogrodów...

Co nie wyklucza, że i u mnie się znajdą od czasu do czasu jakieś obrazki!
"zapomniana "sadzoneczka kolorem zwraca na siebie uwagę
Natalko to nie tak, że nie mam zdjęć na zapas..."wszystkiego..."pokazać nie sposób...Nie pokazywanych zdjęć mam jeszcze sporo ale
z grubsza działkowy temat wyczerpany!
Dlatego właśnie podpisuję swoje publikowane zdjęcia , żeby ich nie dublować i tylko po to, bo nie obawiam się, żeby miał tu ktoś
czyhać na nie
Zresztą nie wszystko co sfotografuję może być interesujące dla ogółu..to także biorę pod uwagę...
w ramach powtórki z kwitnienia - tawułka

Do ogólnoforumowej kolekcji listków dołożę i swoje...