Wiosna na działce - ewkapaw
- ewkapaw
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 sty 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
KaRo - tak to jest rozchodnik , ale nie wiem jak się nazywa . Kupiła mi go sąsiadka działkowa , ale nie pamiętała nazwy .
Astry - cudo , to dzięki Anulce . Muszę jej gorąco za nie podziękować , wszystkim się podobają

Astry - cudo , to dzięki Anulce . Muszę jej gorąco za nie podziękować , wszystkim się podobają

Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- empuza
- Od: 4 cze 2007, o 09:30
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
ewkapaw pisze:Agnieszko , bo brak kolorów . Tak musiałam zrobić , powyrywałam jeszcze kwitnące cynie , bo jak bym czekała to nie jesień mnie zastanie na tej pracy , ale zima . Będą tam tulipany , krokusy , hiacynty , ale to na wiosnę . Teraz posadziłam trochę krokusów jesiennych - mówili mi że jeszcze zakwitną - zobaczymy . Chyba jednak JESIEŃ wielkimi krokami do nas się zbliża . Koniec już z tym "smęceniem" - co ja zrobię , że kocham WIOSNĘ I LATO![]()
![]()
Dla mnie też rok mógłby mieć dwie pory roku hihihi i to jeszcze bardzo słoneczne i ciepłe(deszczyk tylko w nocy

Kolorem się nie przejmuj, ta głęboka zieleń tez ma swój urok. A co do prac to mnie na pewno w tym roku zima zastanie ale co tam

"Gdy w jednym domu światło gaśnie i ogród przestaje żyć, w drugim rodzi się nowe życie."
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Empuzka i jej ROD-wy świat-rok 2012
Witaj Ewuniu.
Wpadłam po sąsiedzku na spacerek do Twojego ogrodu. Pewnie oryginalna nie będę , ale też dołączę do chóru zachwyconych Twoim ogrodem . Przepiękne róże , lilie , floksy .... i tak bez końca mogłabym wymieniać . Wszystko pięknie zadbane, rozrośnięte i zdrowe.
A szałwia zapiera dech - jest rewelacyjna
Pozdrawiam cieplutko. Marta.
Wpadłam po sąsiedzku na spacerek do Twojego ogrodu. Pewnie oryginalna nie będę , ale też dołączę do chóru zachwyconych Twoim ogrodem . Przepiękne róże , lilie , floksy .... i tak bez końca mogłabym wymieniać . Wszystko pięknie zadbane, rozrośnięte i zdrowe.
A szałwia zapiera dech - jest rewelacyjna

Pozdrawiam cieplutko. Marta.
- ewkapaw
- Od: 10 sty 2008, o 09:18
KaRo i coma95 już wiem jak nazywa się ten rozchodnik .
Aneta - przyjaciel forum z podkarpacia podała nazwę .
Jest to:
Sedum sexangulare - rozchodnik sześciorzędowy .
Aneta - przyjaciel forum z podkarpacia podała nazwę .
Jest to:
Sedum sexangulare - rozchodnik sześciorzędowy .

Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- agnieszka72
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 22 lip 2008, o 20:30