Kochane dziewczynki cieszę się z waszych odwiedzin.
Beatko moja osiemnastka to niestety X 3 -10

Niezłe równanie matematyczne....
Kiedy to było......
Cieszę się , że dekoracja balonowa wyszła super. Właśnie chodziło mi o jakieś świąteczne tło, do zdjęć z tej okazji....
Dorotko to już dwa latka? Ale to leci....No ,dekoracje balonowe ostatnio modne i nadają imprezie świąteczny akcent...Dzięki za info w sprawie kompostownika. Chyba się na niego skuszę. Miałam zamiar zamówić przez internet ale jak będą w sprzedaży u mnie to jeszcze lepiej...
Małgoś planuje się różne rzeczy a potem mało co z tego wychodzi. Zepsuła nam się pralka , zamiast się relaksować pomagałam eMowi pół dnia w niej grzebać...Koniec końcem został wezwany specjalista który postawił diagnozę - emerytura jej się należy....

Miałam ją prawie dwadzieścia lat bez żadnej awarii...
No i znów wydatek. A dopiero co auto odebraliśmy z warsztatu, remont sporo kasy pociągnął, urodziny syna....Wszystko naraz...
Ale popołudniu musiałam się zrelaksować i wyciągnęłam doniczki i nasionka. Posiałam werbenę patagońską i trawy.....majesty , turzycę , rubrum i proso rózgowate. Ciekawe czy coś wyrośnie.....
Małgosiu Clem dziękujemy za życzenia. Grunt , że zdążyłam z remontem , bo inaczej gości bym przyjmowała w gruzowisku....
Muszę wam powiedzieć , że pościnałam trawę Vertigo którą zimuję na strychu. Mam dwie donice i jedna puszcza młode listki. Rubrum która stała w pokoju na razie sucha....Zobaczymy czy się przebudzi, czy po niej.....

A w ogrodzie już zero śniegu i coraz cieplej....
Na niedzielę prognozują nawet +20 stopni!
Miłego dzionka dla wszystkich....