Aż mi się wierzyć nie chce, bo na polu jest słońce, bez wiatru i ciepło w porównaniu z poprzednimi dniami. Jeszcze 3 godziny temu padał śnieg, a teraz zagościła wiosna.
Ewuniu akurat wczoraj było zimowo i to parę razy a raz nawet śnieg poleżał, natomiast dzisiaj aż serce rośnie jakby to był początek poprawy byłabym szczęśliwa

Już nie umknęłam chybcikiem do domu
Wandeczko bardzo Ci dziękuję

, w tym celu jadę nabrać sił i podreperować kręgosłup

Wiesz jak to jest teraz się planuje, obawia o pewne rzeczy a potem czas szybko przeleci i wrócę do dojrzałego ogrodu, szkoda że niektóre kwitnienia mnie minął, ale poproszę młodych o robienie zdjęć, a ja będę fotografować morze i w Kołobrzegu mają wspaniałe ogrody koło domów wczasowych
Karolino akurat krzew który widać to krzewuszka, ale dereń rośnie po prawej i jeszcze ma mało listków bo mocno go przycięłam, o tutaj go widać
tej wiosny też dokupiłam i dostałam patyczki kolejnych, bo jakoś derenie mnie ujęły! Tego co Ty masz już miałam w koszyku, ale postanowiłam przeczekać kopanie kanalizacji nim dokupię droższe rośliny, bo pewnie trzeba będzie uzupełnić to co wypadnie
Lucynko u mnie dzisiaj pogoda jak marzenie, tzn teraz bo wcześniej nawet śnieg sypnął

Grzecznie siedziałam w domu i zrobiłam po raz 77 porządek w nasionach. Strasznie dużo mam do wysiania, ale zrobię tak że wysieję zaznaczę i wyjadę a jak wrócę będę plewić to może znajdę siewki a jak nie no to trudno! Dobrze kombinuję? prawda

Byłam na chwilę w ogrodzie i wyrwałam trochę trawek, żeby dać kurkom razem z dżownicami...taki hamburger
Już idę do doktora i mam nadzieję, że to będzie koniec chorowania na ten rok

Buziaczki