Witam kochani i przepraszam że Was zaniedbuję
Ociepliło się troszkę , dzisiaj już było naprawdę ładnie a ja codziennie jeżdżę na zabiegi , schodzi mi do południa a potem na działkę ,jak wracam to już padam i nawet nie mam siły pisać , czasami coś poczytam .
Okazuje się że przez ta budowę muszę zlikwidować trzy rabatki

wsadzam wszystko do doniczek a potem będę się zastanawiać gdzie ich posadzić .
Jadziu 
trudno , jeszcze jedna rata i będzie spokój - chcę o tym jak najszybciej zapomnieć - kasy dużo a nawet bardzo dużo .
Roślinki nareszcie ruszają

dzisiaj naprawdę ciepło było .
Wiesiu byłam i widziałam Twoje królestwo - cudne !!!!
dziękuję
Ewuniu pogoda już dzisiaj naprawdę ładna i roślinki od razu ruszyły

Dziękuję i również pozdrawiam
Małgosiu dzięki
Witaj Arku
Lili i kalii mam bardzo dużo , myślę że latem ładnie zakwitną - zapraszam na podziwianie
Dziękuję i też pozdrawiam .
Lucynko 
tak wiem ze nas naciągnęli ale mówi się trudno - nie miałam siły z nimi walczyć .
Kwiatuszki teraz zakwitną bo cieplutko zapowiadają .
Moich też część podgniła bo woda stała na rabatce prawie do dzisiaj .
Lidziu dziękuję bardzo

niesprawiedliwe ale co teraz jest sprawiedliwe w tym świecie ??
Miodunki już mi ładnie zakwitły i Twoje tez zakwitną - muszę iść zobaczyć co u Ciebie .
Marysiu do tej pory było zimno i się nie wychylały ale do dzisiaj ma być cieplutko to pocieszą nasze oczy .
Ja wieczorami padam ,jak nigdy , chyba po tych zabiegach jestem taka słaba .
Marysiu nie ma lipy - to znaczy części lipy i nie ma ogródka po lewej stronie i jeszcze po prawej muszę usunąć bo nie będzie gdzie składać materiałów budowlanych .
Dziękuję Ci bardzo i wzajemnie
Witaj Aniu
Bardzo Ci dziękuję - tak bardzo bym chciała już mieć spokój z tą starą działkę i z całym zarządem .
Może w tym roku mi się uda przenieść co najważniejsze .
Karolinko bardzo Ci dziękuję
Oj chciałabym mieć święty spokój , może mi się uda przenieść co nie co do jesieni .
Tereniu nasz prezes był w porządku dopóki nie trzeba było stanąć w naszej obronie .
U nas miało padać ale nic nie popadało a szkoda bo by zmyło wszystkie kurze i roślinki szybciej by rosły .
Dzisiaj była piękna cieplutka pogoda i na jutro też taką zapowiadają