Halinko, widać, że storczyki w dobrej kondycji.
A wrażenia, jakie na mnie zrobiło 5 pędów z pączkami nie jest w stanie przyćmić nawet ta szaro - bura pogoda
Życzę Ci dużo radości z nowych nabytków ;:2
Halinko - już nie mogę się doczekać na "chmurę" equestrisowego kwiecia I pomyśl jakie pole do popisu dla keiki na tych pięciu pędach....
A Mini Mark - słodki (dla mnie zresztą zawsze) :P
Art, madzik dziękuję za wizytę Przy okazji przeniosę moje doniczki do łazienki i zrobię nowe fotki (w łazience mam jaśniejsze światło). Equestris jest oszałamiający, a dopiero jak zakwitnie to będzie widok ;:83
Halinko, jak tam pączuś u sabotka, już się nie mogę doczekać, aż go pokażesz
Już niedługo będziemy miały vandy, ciekawa jestem jaki mają kolorki.
Pozdrawiam :P
Aduniu kochana dzięki za wizytę u moich zieloności. Ten jest naprawdę piękny w rzeczywistości, ciągle zaglądam na niego w wolnej chwili. Stoi w centralnym miejscu pokoju hi hi. Jak zaczynały pękać pąki to wydawał mi się jakiś dziwny, a teraz to moje oczko w głowie
Ada po świętach będziesz miała przesyłkę
A teraz Wam pokażę jak moja miniaturka się spisuje Jakiś mocny okaz mi się trafił Najpierw bardzo długo kwitła na dwóch rozgałęzionych pędach, później wydała na świat torebeczkę nasienną (którą niedawno obcięłam), zakwitła ponownie i kwitnie do dzisiaj, a w sobotę zauważyłam u niej keiki w miejscu rozgałęzienia pędów Radość niesamowita
A teraz kolej na przedstawienie moich nowości Phal. stuartiana i Phal. parishii
Pozostałe nowości innym razem, po prostu b. źle się czuję i nie mogę wysiedzieć przed komputerem.
Pozdrowionka dla wszystkich
Ada profesjonalistka??? Nieeeeee, ale jakoś tak mnie skusiło, a teraz się martwię, jak wychować takie maleństwo. Powiadają, że nie taki diabeł straszny ...
Halinko w Twoich rękach na pewno będzie bardzo szybko widać pozytywne efekty. :P Na pewno będę podglądała
Najważniejsza jest miłość do roślinek, a Ty niewątpliwie masz jej wieeelkie zapasy