Prawdziwy Sherlock Holmesela151 pisze:Kasia pewnie po moich śladach tu trafiła, jak ja po Beatki zgadłam ?![]()

Parę rzeczy potrafię zrobićela151 pisze: Tak Kasiu Witek jest utalentowany wszechstronnie, ale do tego wątku byle kto nie trafia z zasady, same talenty![]()

Widać taki rok. U mnie wiosną zrobiły piękne gniazdo w altanie. Nie miałam sumienia im go niszczyć, więc sobie spokojnie wychowały pociechy i od jakiegoś czasu się już wyprowadziły. Został po nich piękny eksponat, który mój młodszy syn (11 lat) ma zamiar zabrać do sali biologicznejela151 pisze:No ładne gniazdko, mi podobne na balkonie uwiły i jak tylko wyszłam to zaraz zostałam pokąsana w kończynę dolną

Jakiś miesiąc temu pojawiły się kolejne gniazda, tym razem pod dachem domu

Co do grusz, to u mnie w tym roku pierwsze owoce, więc chodzimy koło nich jak koło "Świętej jabłonki" w Seksmisji

Małgosiu muszę Cię przy okazji wypytać o wędzenie ryb. Jaką zalewę do nich robisz? Ja wędzę od paru lat, więc chętnie wypróbuję coś nowego dla odmiany.
Witku nie wiem, czy wiesz, ale na FO jest też specjalny wątek do wrzucania swoich propozycji muzycznych