Witajcie Kochane
Byłam troszkę podziębiona i sił nie miałam na wirtualne bycie w ogrodach. Ścięło mnie mocno, leżałam i grzałam się w łóżeczku jak małe dziecko. Teraz jest już ok. i wróciłam do życia
Lucynko róża na zdjęciu na zywo jest żółta, ten kolor moreli nadał aparat w telefonie ;)
Bociany kocham obserwować każdego dnia jak jestem na działce, jak słonko chowa się już spać, bocianie gniazdo na tle zachodu słońca prezentuje się bajecznie
Ewelinko i ja pragnę wiosny ! Tak strasznie ciągnie się ta zima, mam wrażenie, że z roku na rok coraz gorzej to odczuwam
Dominko jak najbardziej polecam Ci róże "kartonikowe", mogą zdarzyć się pomyłki, opis nie będzie pózniej zgodny z realnym wizerunkiem róży, ale co tam , takie eksperymenty mają swoje uroki
Beatko Dzięki ! pomysłów i chęci jest wiele
Też trochę chodziłam po necie i patrzyłam to tu, to tam, ale nic specjalnego nie kupiłam. Nasionka aksamitek i bratków. Pomysłów mam trochę, ale coś mnie blokuje, nie wiem, czy w internecie zakupy roślin nie będą porażką. A Ty Kochana gdzie poczyniłaś zakupy ? i co jak można zapytać ?
Zuziu mam nadzieję, że zima Ci odpuściła troszkę. U mnie zaczął deszcz padać i śnieg o połowę zmalał
Żółta różyczka świetna i cudnie pachnie, ale faktycznie liście miała niesamowicie zielono-soczyste, aż miło było ją oglądać. Ciekawe, czy nadal bedzie taka zdrowa, dopiero jest u mnie jeden sezon...
Plamistośc dotyka wiele róż i roślin w moim ogrodzie, znam ten ból !
Te róże rabatowe mi przemarzły w zeszłym roku... już ich nie mam. Czy mysleć o innych w to miejsce ...
Pozdrawiam Was serdecznie i życzę miłego weekendu !