Moja działka po rewolcie - giza/2007-8/

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
giza
1000p
1000p
Od: 1 paź 2007, o 00:40

Post »

Jak mi oczy przewiążesz opaską...to moze.
Przez poczciwe krówki, dwa miesiące po ślubie prawie chciałam rozwodu. Mój M nie mógł zrozumiec mojego panicznego strachu przed stadem krów podchodzących do miejsca, gdzie mieliśmy rozłozony namiot ;:72 Wrrrrrrr..
Pozdrawiam, giza vel Gabryśka:)

Rewolta – 05.2007r. C.d. 2009
Awatar użytkownika
k-c
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 wrz 2007, o 15:53
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

giza pisze:Jak mi oczy przewiążesz opaską...to moze.
Przez poczciwe krówki, dwa miesiące po ślubie prawie chciałam rozwodu. Mój M nie mógł zrozumiec mojego panicznego strachu przed stadem krów podchodzących do miejsca, gdzie mieliśmy rozłozony namiot ;:72 Wrrrrrrr..
szkoda że nie miał kamery :P to musiało rewelacyjnie wyglądać :) ja to mam lepsze wspomnienia bo w dzieciństwie ujeżdzałem kozy i cielaki :) a krowy to prowadzałem na łąkę trzymając za powróz lub łańcuch aby nie uciekły

a na konikach jazda - super sprawa - szkoda że tak drogo liczą za jazdy - bo bym sobie chetnie pojeździł :)
pozdrawiam, Karol
moje wątki
Awatar użytkownika
giza
1000p
1000p

Post »

Widzisz Karolu, facet faceta zrozumie :evil: M rżał ze śmiechu a ja rżnęłam w gacie ze strachu. I tak mozna liczyc na opiekuńcze ramię męskie :twisted:

Awatar użytkownika
mag
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 mar 2008, o 09:41
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Oj Gizuś, doskonale Cię rozumiem - przecież krowy, gęsi, indyki i inne takie to potwory, a jeszcze jak na człowieka popatrzą... No może jakby kozinka stała spokojnie, to bym się jej nie bała :?
Pozdrawiam cieplutko. Magda
Spis treści.Wizytówka.
Awatar użytkownika
Comcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 maja 2008, o 14:28
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Pieski, krówki, kozy, gąski, indyki i inne zwierzątka... ;:88 Chyba nie na to forum trafiłam :;230

Zresztą... powiem wam szczerze że jakoś z całej tej menażerii to najbardziej boję się..... piesków ;:151 Ale Sary się nie bałam więc pewnie Fafcior też mi nie straszny :P

Podobnie jak Wiola jestem rannym ptaszkiem, dlatego wieczorkiem nie ma mnie na forum, a rano jak nie podlewam działeczki przed pracą to się udzielam :P

Lilie to moja choroba wszczepiona na tym forum a poparta kilkoma sztukami w moim ogrodzie.... Dajcie znać jak będą jakieś targi albo coś w tym stylu..... Pissssss.....
Awatar użytkownika
k-c
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

ja was Kobity nie rozumiem - jak można nie lubieć takich kochanych futrzaków - to pewnie przez to że byłem wychowany na wsi i nie mam problemu z chowem zwierząt

toż to przecież fajne futrzaki które najlepiej smakują z grila lub na kanapce (wiem że jestem okrutny ale mięsożerny :P )
pozdrawiam, Karol
moje wątki
Awatar użytkownika
giza
1000p
1000p

Post »

Mariolu, własnie kiermasz liliowców jet w ten weekend, na który wstepnie umówiliśmy sie na łopatkowanie u Ciebie. Może uda sie to jakos połaczyć. Np nasampierw botanik a pózniej do Ciebie? :wink:

Karolu, samo życie :? Ale chodować, głaskać itd a pózniej pod nóż......brrrrr
"kochanego futrzka na grill"????????? :pogon
Wiem, wiem takie uproszczone myślenie mieszczucha, który pochłania to samo co wieś, tylko żródłem jest sklep a nie podwórko :twisted: :P

Awatar użytkownika
Comcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No to musimy koniecznie coś ustalić :P
Zgoda. Najpierw na kiermasz ( ja chętnie z jakąś przyjazną duszyczką ) a potem do mnie ???

A co do Karola...... Jak myślisz dlaczego u niego nie było żadnego zwierzaczka ? ;:8 Bo wszystkie zjadł !!!
Awatar użytkownika
giza
1000p
1000p

Post »

:;230 :;230 :;230 i wszystko jasne ;:125 tylko klatka po króliczkach pewnie gdzies się ostała :P A ta pusta altanka? To tez daje do myslenia...

Mariolu, proponuję u Ciebie dać ogłoszenie :wink: w moje skromne progi nie każdy zagląda :?

Awatar użytkownika
ewkapaw
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 sty 2008, o 09:18

Post »

WITAJ GIZA
Dzisiaj pospacerowałam po Twojej działecze . Bardzo ładna i dużo ciekawych kwiatów , których nawet nazw nie znam .Ja swoja działkę uprawiam dopiero drugie lato i też mam ochotę na zmianę tych uporządkowanych grządek i ścieżek . Część chcę zostawić na pomidory , ogórki i już niech tam będą te grządki . Pozostały teren mam zamiar zmienić , ale trzeba poczekać na odpowiednią pogodę i jesień żeby można było przesadzać rośliny beż większej dla nich szkody .Pozwolę sobie jeszcze zajrzeć i może coś odgapić . :lol:
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Awatar użytkownika
k-c
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

jak to nie było ???? a Sara to co ???? a i bażanta i inne ptaszęta byście zobaczyli gdyby tylko troche ciszej było - no i tresowane komarki były i świetliki oraz świerszcze :) i jak to u mnie nie ma zwierzątek :P a w pokoju obok siostrzyczka - też zwierzatko :D
pozdrawiam, Karol
moje wątki
Awatar użytkownika
Comcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Karol !!!
Ty chyba chcesz oberwać ;:124
Chyba musimy uprzedzić siostrzyczkę żeby się nie zbliżała do grilla... tak na wszelki wypadek ;:106
Awatar użytkownika
k-c
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

a za co chcesz mnie tak pobić Mariolu???

a siostrzyczka wie co jej grozi :P dlatego czasem się zgadza bym wziął aparat - i mógł porobić sobie troche fotek :) a braciszek to też zwierzątko :D u nas same zwierzątka w domku się znajdują :D
pozdrawiam, Karol
moje wątki
Awatar użytkownika
giza
1000p
1000p

Post »

Ewo, witaj zwolenniczko nie-grządek :wink: Podpowiem Ci, że granicę np trawnik-kwietnik fajnie można wyznaczyć i w nieskończoność korygować sypiąc mąkę :P Ja o tym przeczytałam po czasie...

Karolu, komary to chyba tresujesz pod swoje potrzeby, bo Sabie wlatywały wprost do pychola :P Sarę oszczedziłes z sympatii do Joli, a dzikich ptaków nie ruszasz bo jak sam kiedys wspomniałes, po ich pierzu masz czkawke ;:183 , a świetliki i świerszcze łaskoczą Twój przełyk :P

Siostrzyczkę oszczędż, przecież kanibalem chyba jeszcze nie jesteś :twisted:

Awatar użytkownika
k-c
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

giza pisze: Karolu, komary to chyba tresujesz pod swoje potrzeby, bo Sabie wlatywały wprost do pychola :P Sarę oszczedziłes z sympatii do Joli, a dzikich ptaków nie ruszasz bo jak sam kiedys wspomniałes, po ich pierzu masz czkawke ;:183 , a świetliki i świerszcze łaskoczą Twój przełyk :P

Siostrzyczkę oszczędż, przecież kanibalem chyba jeszcze nie jesteś :twisted:
musiałaś zdradzić wszystkie moje tajemnice - i co ja się z Tobą mam ????
pozdrawiam, Karol
moje wątki
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”