mati1999-Mateuszu Mam nadzieję,że grypa cię odpuściła.a się wykurowałam,przeszło na córcię,leży w łóżku.

anym-Aniu; a_nie-Alu Ja psy tez lubię .Ale kocią mamą byłam od małego,bo koty też u mnie były i psy.Ale kotki nosiłam huśtałam na rękach,przytulałam,oj trochę się się ze mną małą

Październik mamy i kolory mamy.A jeżówki kwitną tylko te co nie dawno były kupione.

A przed tarasem,najpierw były dalie, potem rabatka z żurawkami powstała,żeby było przyjemnie.Potem co roku jakiś iglaczek przybywał i magnolia.a teraz tam już i lilie wetknęłam i wrzosy i tulipany posadziłam kilka dni temu

Dorotkao50Tak, tak Fiona to nasz mis,każdy domownik ja uwielbia, a ona nas,bo do obcych stroni i pchyka, nie da się każdemu nawet dotknąć- taki to kiciuś

Jeżówki były kupione we wrześniu z kwiatuszkami,pakami i jeszcze cudnie kwitną.

Leonardo da Vinci wciąż mnie kusi, jeszcze nie domówiłam do mojego zamówienia.Zobaczę co raz jakięś inne dokłądają. może jeszcze inna mi zawróci w głowie a jak nie to Leonardo da Vinci wezmę.

Iwonko0042 Ostatnio piękna jesień, ciepełko,kolory w ogrodzie piękne,ja tak chcę do grudnia.

Ok,od Stasia dla Fiony,,hmmm jak to ładnie brzmi

-- 2 paź 2014, o 14:54 --
Kaiser

Hortensja Bobo

Vanilka- moja ulubienica

trójsklepka Masamunei- żabia lilia

Kwitnący hyzop