Moja kolekcja storczyków
-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 lip 2014, o 19:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moja kolekcja storczyków
Janeczko ja niestety zbyt późno trafiłam na to forum i wcześniejsze moje zakupy ciężko obciążały mój portfel 

- Karnova
- 1000p
- Od: 7 kwie 2011, o 14:17
Pogratulować tylu pędów i kwitnień czekam na zdjęcia jak to wszystko CI rozkwitnie 

"Choćbyśmy cały świat przemierzyli w poszukiwaniu Piękna, nie znajdziemy go nigdzie, jeżeli nie nosimy go w sobie... "
Moje storczyki - Karnova
Moje storczyki - Karnova
-
Karnova dziękuję
Biała hybryda już rozwinęła pierwszy pączek 

- Iwona 0103
- 500p
- Od: 9 sie 2014, o 16:12
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Oj dzieje się u Ciebie
Ten pierwszy
, na podobną hybrydkę poluję.

-
Iwonko swego czasu widziałam taką hybrydę na all. jeśli jesteś zainteresowana 

- Iwona 0103
- 500p
Ja na all nie kupuję wolę towar pomacać zanim kupię
Już się parę razy nacięłam kupując przez internet.

-
Ja się chyba raz nacięłam kupując na all, ale reszta bez zarzutu.
-
Powoli się wszystko budzi do życia

I ostatni zakup przymusowy- kupiłam takiego samego storczyka (ciężko było) by nie było przykro darczyńcy, bo mój prezent z okazji obrony w ciągu ostatniego tygodnia zmarniał i umarł
. Podejrzewam, że szkło, w którym go trzymałam nie służyło mu zbytnio, jesteśmy mądrzy po szkodzie.. dlatego teraz jest w normalnej osłonce..

I ostatni zakup przymusowy- kupiłam takiego samego storczyka (ciężko było) by nie było przykro darczyńcy, bo mój prezent z okazji obrony w ciągu ostatniego tygodnia zmarniał i umarł

- gapapl
- Od: 1 maja 2014, o 21:55
Jak zwykle pokazujesz piękne kolorki.Ten pierwszy bardzo mi się podoba.
Choć nie zakupuje ostatnio Storczyków to powoli znów nabieram na nie ochoty
Ty i jeszcze jedna forumka pokazujecie śliczności,że oczu nie można oderwać od monitora hihihih
Choć nie zakupuje ostatnio Storczyków to powoli znów nabieram na nie ochoty

Ty i jeszcze jedna forumka pokazujecie śliczności,że oczu nie można oderwać od monitora hihihih
- Asia7084
- 200p
- Od: 16 lut 2015, o 10:47
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
- Kontakt:
Natka cudowne !
A ten pierwszy jest superrr 

-
- 200p
- Od: 2 sty 2015, o 12:44
Urzekł mnie ten z 5-tego zdjęcia
Kiedś jeszcze w Jastrzębiu widziałam cudeńko - podobne do Twojego, ale nie tak intensywnego - wyglądał jak żelka
Ah, że ja go nie kupiłam 

Kiedś jeszcze w Jastrzębiu widziałam cudeńko - podobne do Twojego, ale nie tak intensywnego - wyglądał jak żelka

Pozdrawiam ~ Monika - Skalniaczekk :- )
Mój parapet
Mój parapet
- Iwona 0103
- 500p
Rany ten przymusowy zakup
, ale ma skubany pączków
MM oczywiście najpiękniejszy, mój dopiero wypuszcza pędy, więc póki co będę podziwiać Twojego. Ten z piątego zdjęcia ma nazwę tylko w tej chwili nie mogę sobie przypomnieć.

-
Aga Asiu ten pierwszy to phal Mini Mark w końcu rozwija pączki, pewnie jak wrócę z pracy już całkiem rozwinie pączusia i w końcu mam lepszy aparat- co najśmieszniejsze jest to aparat z tel.
Skalniaczek ten phal. z piątego zdjęcia był kupiony na przecence jakoś latem, uciełam mu pędy kwiatowe, bo już przekwitał i stwierdziłam, że lepiej mu będzie jak się skupi na korzeniach i nowych liściach, był nawożony nawozem PP, i rzeczywiście zauważyłam, że kolor kwiatu jest intensywniejszy przy tym kwitnieniu niż przy sklepowym
Iwonko z tego przymusowego zakupu to jestem zadowolona, bo strasznie się zirytowałam jak mój prezent zmarniał i cieszę się, że udało mi się kupić taki sam. Teraz postawiłam go na górze i postanowiłam zbytnio do niego nie zaglądać, mam nadzieje, że ten będzie miał się dobrze i nie zmarnieje.
Dziękuje wam wszystkim, że do mnie zaglądacie i dziękuje za pochwały w imieniu moich podopiecznych
Skalniaczek ten phal. z piątego zdjęcia był kupiony na przecence jakoś latem, uciełam mu pędy kwiatowe, bo już przekwitał i stwierdziłam, że lepiej mu będzie jak się skupi na korzeniach i nowych liściach, był nawożony nawozem PP, i rzeczywiście zauważyłam, że kolor kwiatu jest intensywniejszy przy tym kwitnieniu niż przy sklepowym
Iwonko z tego przymusowego zakupu to jestem zadowolona, bo strasznie się zirytowałam jak mój prezent zmarniał i cieszę się, że udało mi się kupić taki sam. Teraz postawiłam go na górze i postanowiłam zbytnio do niego nie zaglądać, mam nadzieje, że ten będzie miał się dobrze i nie zmarnieje.
Dziękuje wam wszystkim, że do mnie zaglądacie i dziękuje za pochwały w imieniu moich podopiecznych

-
- 200p
- Od: 2 sty 2015, o 12:44
Czyli muszę kupić to słynne PP do moich storczy
.. i zacząć chodzić po innych marketach niż OBI .. bo w zasadzie wszystko to samo tu jest

.. i zacząć chodzić po innych marketach niż OBI .. bo w zasadzie wszystko to samo tu jest

Pozdrawiam ~ Monika - Skalniaczekk :- )
Mój parapet
Mój parapet