No tak... ostatni wpis 1-go maja, a teraz już 17... jak ten czas leci.... normalnie szału można dostać....
Nie mam na nic czasu.... doba powinna mieć ze 30 godzin... a i tak nie wiem czy jeszcze by nie było mało...
Aniu, jeszcze jakieś niedobitki kwitną... teraz żółte, moje najstarsze tulipany, które rosną odkąd kupiłam działkę.Annes 77 pisze:Gabi masz cudnie,tulipankowy czas

Dzięki Dorotko...korzo_m pisze:Gabrysiu ja zawsze oczy mi wyszłyprzepiękne widoki, tulipanki na ostatniej fotce o ślicznym odcieniu.

Alutka... gdzie tam z pisma... ale trochę się denerwuję bo aparat mi coś szwankuje...alana pisze:Gabi, no nuuudy, że szczeka mi na klawiaturę opadła na te piękne widoki. Fotki i rabaty rodem z pisma ogrodniczegoWszystko cud, miód, malina, śliczne kompozycje.

Jadziu, ja nie słyszałam żeby coś się przebarwiło... u mnie rosną razem i tak jak posadziłam takie są...JAKUCH pisze:Dlaczego chcę posadzić osobno, bo widzę ,ze one sie przebarwiają i niedługo będą same różoweJa mam tylko jednego białego hiacynta, a wydaje mi się że też miałam więcej... a dlaczego chcesz je sadzić osobno ?
Ja mam pomieszane... różowe, białe i niebieskie....Miałam tyle białych i niebieskich a teraz mam tylko parę, a reszta różowobiałe

Jolu... jestem pąsowa...jol_ka pisze:Gabiwarto było czekać
![]()
Tak jak już Ala napisała, fotki niczym z czasopisma![]()
Przepiękna, kolorowa wiosna![]()
Na jakim stanowisku masz epimedium? Moje w słonku rosną i chyba średnio im się tam podoba, zastanawiam się, czy nie przesadzić

Moje epimedia rosną w różnych miejscach... jedne w słońcu inne w półcieniu... i te z półcienia są lepiej wybarwione, a te w słońcu muszą mieć dużo wody i też dadzą rady...

Gosiu, najbardziej to podobają mi się rabaty pod płotem... są tam róże i mnóstwo pierwiosnków... ale chyba nie mam zdjęć za dużo...Margo2 pisze:O rany, ale masz piękne te rabaty![]()
Muszę koniecznie dokupić tulipanów

A już niedługo...