Dorotko,piwonie zwłaszcza te sadzone teraz rosną jak na drożdżach ,myślę ,że niektóre nawet zakwitną,pozdrawiam Cię serdecznie
Ewciu,jeszcze nigdy takiej piwonii nie widziałam ,bardzo jestem jej ciekawa ,ja też będę jeszcze zamawiać w maju ,a przesyłka będzie w sierpniu,bo też niektórych nie było,miłego popołudnia
Bardzo lubię bratki, więc podobnie, jak ty obsadzam nimi wszystkie wolne donice
Szczególnie te maluchy są niezwykle urokliwe i czasami pachną.
Kępek narcyzów zazdroszczę, bo moje mają raczej tendencję do zanikania, więc co jakiś czas muszę dokupywać cebule.
Och Martusiu jak ślicznie, ja właśnie z działki wróciłam, kosiłam, sadziłam dalie, było tak cudownie i ciepło, chyba już się opaliłam trochę, jestem zmęczona, ale tak cudnie zmęczona
Rany Julek,znowu nowa rabatka
Szalejesz na całego. Nie dosyć, że wysyłki, to jeszcze ciągle pracujesz w ogrodzie.
Rabata bedzie piękna jak to wszystko zakwitnie
Sadzenie w dużych grupach robi niesamowite wrażenie
Martusiu jak zwykle pokazujesz piękne zdjęcia.Nowa rabatka ma bardzo originale (jak to u Ciebie) i ciekawe obrzeżne. Jaskry cudowne. Nie wiem dlaczego wbiłam sobie do głowy ze wymagają bardzo kłopotliwego przechowywania.Jak Ty je zimujesz?
Martuś troszkę mnie nie było gratuluję ci nagrody
łany narcyzów bardzo ładne moje strasznie lichutkie
powiększona rabatka wygląda bardzo profesjonalnie
Marto mam pytanie do Ciebie bo dużo rozmnażasz roślin więc posiadasz dużą wiedzę.Patyczki które są w wodzie jakiej długości muszą mieć korzonki i ile tych korzonków ma być?