Aguś dziękuję
A to paskudy z tych ślimorów.....mam nadzieję, że w kolejnym sezonie już się do nich nie dorwą i kwiatuszki będą Ci pięknie kwitły
Iwonko nawet się nie obejrzysz, kiedy i u Ciebie się zrobi busz .... to naprawdę szybko się dzieje
Ewuniu dziękuję

Z tym porządkiem to tak nie do końca..... przydałoby się powycinać trawkę przy kamiennych obrzeżach rabat, już miejscami jest zbyt wysoka... a i zielsko znów pojawia się na przerabianej w tym roku rabacie, która jeszcze nie ma ściółki z kory..... ale na razie wciąż królują przetwory i ogródek musi troszkę poczekać.... chociaż dziś ( tak w biegu
) troszkę podziałałam
Aguś naprawdę szkoda, u mnie poprzednia paskudna zima je uśmierciła.... a miałam taką ogromną wieloletnią kępę.... nie mogę jej odżałować..... te obecne to są młode nasadzenia.....
Asiu uwielbiam rośliny rosnące w dużych kępach, niestety nie zawsze mogę sobie na to pozwolić, bo wielkość ogrodu bardzo ogranicza.... ale staram się jak mogę
Tajeczko dziękuję Ci za takie miłe słowa

Ja kocham jesień, przebarwiające się krzewy i drzewa i staram się sadzić właśnie takie , które łapią piękne kolory u schyłku lata......lada chwila a ogródek wystroi się w jesienną bordowo-złotą sukienkę

Już nie mogę się doczekać
Języczka faktycznie długo już kwitnie, ale co wspaniałe, wcale jeszcze nie zamierza skończyć.... jeszcze jakiś czas będzie stroiła ogródek
Olgo bardzo dziękuję za miłe słowa
Geniu mam nadzieję, że bielutkie zimowity pięknie Ci zakwitną.... pamiętam je z zeszłego roku.... były wspaniałe
Jeszcze kilka ogrodowych migawek