Aniu, coż za masa kolorków Ślicznie kwitnie ci rozplenica
Jakiego koloru kwiaty ma ta trawka o którą pyta Halinka? Kupiłam ostatnio podobną, może to ta sama
reniuniek trawka o którą pytasz kwitnie na wiosnę i jej kłosy są podobne do najzwyklejszej trawy, to chyba jakaś odmiana turzycy. A ty pod jaką nazwą kupiłaś swoją?
reniusia20 ogród duży, spaceruj do woli zapraszam, bardzo się cieszę z nowego gościa
alicjad31 tak to jest gazania, znowu pokazała kilka pączków i bardzo mnie to cieszy
asta6265-Aniu niebieski kwiatuszek to zawciągowiec zwyczajny, roślina nie tylko ozdobna z kwiatów ale i liści. Jesienią przebarwia się na karminowy kolor, jest podobno zadarniająca. To mój nowy nabytek
W nocy spadł deszcz, ranek jest rześki i przyjemny
Kilka obrazków z ogrodu
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka Moje wątki, Aktualny
Masa kolorów i piękne widoki
Gazanie w tym roku ładnie wyglądają bo słońce dogrzewa,pamiętam chyba dwa albo trzy lata temu u mnie były cały czas zamknięte bo ciągle padał deszcz.
Aniu masz piękne wielkie kępy rudbekii..... uwielbiam kwiaty w takiej masie
Wspaniała kamienna ścieżka.... kamień i drewno.... to w ogrodzie jest nieocenione
Kolory boskie, widok na otaczające pola z cudną rabatą u stóp - marzenie ! Aniu, ta ścieżka kamienna prowadzi do jakiegoś murku z kamieni, czy coś w tym rodzaju? Tam coś w gąszczu widać... Zawciągowiec rzeczywiście fajny, kwiatki takie barwinkopodobne
AGNESS witaj rudbekie kwitną teraz najobficiej, w ogrodzie zrobiło się żółciutko nawet gdy nie ma słońca fajnie popatrzeć na te małe słoneczka
Zuzka bystra dziewczyno nic Ci nie umknie, kamienna ścieżka prowadzi do kamiennego grilla. Miał być rozebrany bo już z niego nie korzystamy, ale jak widać krzewy i wierzba skutecznie go przysłaniają
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka Moje wątki, Aktualny
Ani bardzo ładny prezent to jest zawsiągowiec kwitnie dość pózno i liście pięknie się przebarwiają jesieniaą ,musisz go okryć igliwiem ,pózno zaczyna wegetację