Dusia, ale cudny wątek, wspaniały nastrój u ciebie panuje. Akcję z zakupem, a potem z oczekiwaniem na kuriera czytało się z napięciem jak dobry kryminał z elementami komediowymi.
A tak w sumie, to dobrze, że tak daleko mieszkasz, bo golden beauty tak mi wpadł w oko, że naraziłabyś mnie na przestępstwo - po odgłosach wybitej szyby stwierdziłabyś tylko brak jednego storcza > tak cudny, że na pewno i wysoki sąd by mnie uniewinnił i zrozumiał
Oj, nie wiem, czy wysoki sąd zrozumiałby Twoją miłość do Golden Beauty - okoliczności wyłączające winę są nieliczne... Zdarzają się jednak sędziowie-storczykomaniacy, więc kto wie...
DAK dziękuję za tak miłe słowa golden juz powoli przekwita, coraz więcej kwiatków mu marnieje i spada, ale i tak najgorsze jestto że w jakiś magiczny sposób będe musiała go przesadzic oczekiwanie na kureira odbiło się echem nie tylko w moim wątku aż się bałam że mnie mod utłucze ale obeszło się bez brutalności
Martuś calą rozprawę przeprowadziłybyśmy na forum więc uniewinnienie jak w banku
hehe dobrze wiedziec u mnie w sumie jest od niedawna i to kwitnienie sklepowe juz mnie nuzy wolalabym obserwowac jak rosnie nowy pedzik twoja tez ma takie opadajace liscie? moja niby nie ma zwiotczalych ale sa jakies bardziej oklaple i nie takie sztyne jak u innych i to tez mnie zlosci
Tak, zdecydowanie ma tendencję do opuszczania listków, aczkolwiek są jędrne. I pędy też ma cienkie, natomiast bardzo długie. Jak dla mnie - za długie.
Mam też inne z taka cechą, przy czym mają krótsze pędy.
dokladnie tak pedy ma jakies takie biczowate,dlatego szkarada no i znacznie ciensze ma korzonki niz moje pozostale falki a dlugo czekalas na swoje kwitnienie?
Witam wszystkich odwiedzających mój watek od czasu do czasu
nic ciekawego się nie dzieje niestety, pędów nowych póki co brak ale myślę że moje falki potrzebują trochę wytchnienia wrzucę dziś parę mniej "rozkwitniętych" fotek żeby co obejrzeć, bo jutro jadę na wczasy do Bułgarii i odezwę się pewnie dopiero [po 03.08 więc będziecie mieć trochę spokoju od mojej osoby no chyba że w hotelu będzie wifi
Pikusiowi /piko fantasy/ chyba się u mnie spodobało bo powypuszczał na końcach nowe pączki więc nie koniec kwitnienia
a tu już moja mini, zaaklimatyzowała się, nowe przyrosty na korzonkach i listek zabawnie wygląda listek na takim mikrusie
wąż szkaradki quo vadis wężu?
golden beauty już całkiem przekwitł więc dziś zamiast niego opalający się Tinny honey