Lucy36 witaj w moim ogrodzie

róże ogólnie są ładne,ale marzy mi sie jeszcze 3 odmianki,,,i pewnie zakupię

A te powojniki,które bardziej przycięłam są gęściejsze i bardziej obfite w kwiaty,reszta młode,,,tez czekam na ich kwitnienie,ale wiem jedno nie ma co sie bac przycinania
Marysiu; sweety-Aniu tą gipsówkę kwitnącą kupiłam w ubiegłym roku na jakimś kiermaszu ogrodowym w doniczce,a drugą tez kupiłam w B w kapersie i była mizerna,ale obie dobrze przezimowały,ta juz ma większy krzaczorek , tamata jeszcze pąki kwiatowe,widocznie pózniejsza odmiana

a w rózach się rokochuję
drewutnia-Ewo róże marzą mi sie jeszcze

,chociaz za 3,na więcej nie mam miejsca
ewunia7; becia123; powojniki kwitną,a młode tegoroczne nie, ale chyba jeszcze ich kilka dokupię
Rewi-Ewo bo różyczki sa wszystkie piękne,mój M też je uwielbia
mewa-Ewo; heliofitka-Iwonko rybki w większości trafiły się super okazy,ku wielkiej radości mojego M

A powojniki jeszcze nie wszystkie sie rozrosły i tez bedę czekała na ich przyrosty i kwitnienia,
imwsz-Ilonko tak rózne s a teraz kwitnienia,i w sumie każdy kwiat i roślinka cieszy

z połowów to eM bardzo happy

nie ja jej nigdy nie rozprawiałam , dostaję już wybebeszoną,gotowa,umytą,a czasmi nawet przyrządzoną
tesia39-Teresko; kropelka-Mariolu bo różami można sie zachwycać w nieskoczoność
Wroblica-EluWitaj w moich progach,

Dziękuję za miłe słowa ...a moje hostowisko,tez mi się podoba
kogra-Grażynko;marpa-Maryniu mam dwie 2-letnie juz gipsówki,jedna kwitnie,druga w pąkach

Wydaję mi się,że każdy z nas Tworzy swój zielony świat,taki jaki lubi,aby było mu przyjemnie aby napawać oczy swoimi kochanymi roślinkami i swoja praća włozoną w ogrody,,prawda
gogo76p-Gosiu różany karnawał trwa,,,, i chyba każdy je kocha,a gipsówki bardzo mi pasują do róż
to jeszcze trochę różyczek;

Berolina.
.szałwia omszona Ostfriesland
ostrózka