Sylwio - Hortensja póki co , będzie cieszyć oczy w domku. A potem się zobaczy na pewno znajdę dla niej miejsce w ogrodzie , albo wsadzę do większej donicy i na zimę będę zawozić do mamy do piwnicy. Czas pokarze co tam wykombinuję
Zwiastuny wiosny rosną w oczach , temperatura im sprzyja.
Masz racje dekoracje w domku też są bardzo ważne , a zdjęcia zeszło tygodniowych zakupów będą za wszystkimi odpowiedziami
Co do obrazków , również trzymam kciuki za nasze obrazki
Madziu - Hortensja z racji na porę roku cieszy moje oczy niesamowicie , nie mogę się na nią napatrzeć
Madziu a te obrazki to Obrazki Włoskie , widzisz jednak to forum to niesamowita skarbnica wiedzy.
Ja też już wielu rzeczy się tu dowiedziałam a jestem pewna że to dopiero początek
Dorotko - Moje obrazki w zeszłym roku , były nędzne nie dość że nie kwitły to nawet liście miały marne

Może one tak co drugi rok jak , drzewka owocowe

Trzymam kciuki za twoje obrazki może jednak się pokarzą
Renatko - Słonko u nas na zmianę z chmurkami ale nie pada , i jest ciepło więc cebulowe szaleją

Wiosna na całego - ptaki śpiewają , gęsi latają !!!
Jutro zaczyna się meteorologiczna wiosna !!!
Aguś - Witaj

Ja też ostatnio rzadko bywam na forum , ale tak to już jest. Napawaj się wiosną , a ja obiecuję że i ja zajrzę do ciebie na pewno !!!
Małgosiu - W takim razie moje gratulacje !!! Jak kiedyś się zdecyduję , też bym chciała zdać choć za drugim razem
Beatko - "Ło matko sielpiańsko " Tak jeszcze nie słyszałam ale bardzo mi się spodobało

Ale to fakt wiosna prawdziwa i szybciej niż się tego spodziewałam , po ubiegłorocznych długich zapędach zimowych !!!
Teresko - Trojaczki uroczę , ale już zaplanowałam na jesień więcej nasadzeń przebiśniegowych. Są słodkie takie maluchy a ile radości !!!
Gosiu - Lineta - Co do przebiśniegów nie mam pojęcia co mogło im zaszkodzić ??? A może jeszcze wypuszczą łodyżki kwiatowe , poczekaj i daj im szansę może się spóźnią. A to że to radość to na pewno , teraz cieszy każdy pączek
Aniu - Chyba jednak rychła wiosenka , tulipanki szaleją , a mnie to bardzo cieszy.....
Dziewczyny dziękuję za liczne odwiedzinki , jutro pierwszy dzień meteorologicznej wiosny. Miejmy nadzieję że będzie nas w dalszym ciągu rozpieszczać.
U mnie zagościły już pierwsze stokrotki , w końcu 1 marca nie mogło być inaczej ..... Widziałam też już bratki ale jednak stokrotki urzekły mnie zdecydowanie bardziej. Jak już gdzieś wcześniej pisałam , kupiłam kilka dekoracji jeszcze nie wiem które trafią w swoim czasie do ogrodu , ale na pewno jakieś tak.
Gdyż u mnie w domku zaczyna być już lekko za ciasno na to wszystko , ale jak tu się oprzeć tym pięknością
Wiklinowa kula dziś wywędrowała na ganku , mam nadzieję że już jej pogoda nie zaszkodzi i na sezon letni będzie ładna.
A jak nie to przemalujemy
O to kilka zdjęć , niestety nie działkowych , ale tez pięknych
Latarenka i konewka z IKEI

I ptaszek , dziś zawitał do mnie !!!
I jeszcze chciałam wam pokazać , zimowe kompozycje z suszonych malowanych wrzosów. Gdyż lada moment pewnie trafią już do wyrzucenia , a to znakomity pomysł na to aby przetrwały całą zimę , wtedy gdy nie ma za bardzo co wstawiać do wazonu.