Super zbioróweczka

przeczytałam mojemu Mężowi ten fragment i spytał czy oby na pewno nie ja jestem autorem tego wpisusokolica pisze:
Mąż mi tłumaczył, jak to się robi, żeby ostrość łapać na całość, lub na poszczególne rzeczy, różnie oddalone. Chodzi o ISO albo coś innego. Ja tego nie ogarniam. Na manualu nic nie umiem zrobić, więc pstrykam sobie, jak mi wygodnie![]()
Czyli już nie białe? U Ciebie to jednak szybko gust się zmienia. Kto wie, może znowu wrócisz do kolumnowcówabaddon1986 pisze:Ostatnio bardzo podobają mi się różowe kwiaty na gymno
G. intertextumleszek2 pisze:Madziu co to za gymlak,w pierwszym rzędzie drugi co kwitnie na biało
Aż tak wiele to ich nie ma. Ale fakt, naraz to więcej jeszcze mi nie kwitło. Niestety, u mnie najczęściej jeden zaczyna, gdy inny kończy.D-avi-D pisze:Ile kwitnących gymno... też chciałbym tak
Ha, gdyby tylko z tego powodu kwitły, to M miałby nakaz całą dobę siedzieć w oknienyskadu pisze:Wystarczy odpalić cygareta i już kwiatki pojawiają się
Nie no białe podobają mi się jak się podobały przecieżsokolica pisze:Czyli już nie białe? U Ciebie to jednak szybko gust się zmienia. Kto wie, może znowu wrócisz do kolumnowców