Celinko

u mnie też wiśnie i czereśnie zaczynają kwitnąć, nie wszystkie jednocześnie bo zależy to chyba od miejsca posadzenia

Odnośnie skalniaka to ma on długość ok. 24 m jest on na całej szerokości działki, nie jest taki ładny bo kury sąsiadów regularnie go rozgrzebują
Kasiu

dużo mi brakuje do wzorowej gospodyni ale staram się żeby było ładnie. Pomysł z kratką przy słupie jest mój realizacja mojego M. Choineczek trochę mam przy siatce na żywopłot a reszta na choinki (kiedyś

)
Januszu

chciałam trochę zamaskować ten słup przynajmniej latem, rośnie przy nim milin
Sylwio

dzięki za pochwały życzyłabym sobie grzybki w lasku nie trzeba by było daleko chodzić

Rabatki w tym roku powiększyłam, mój M mi pomagał w ich wyznaczaniu, kopałam sama, dzięki za pozdrowionka
Olu

skalniak mam dość duży nie mam tam za ciekawych roślin bo kury sąsiadów tam strasznie grasują

Rosną tam smagliczki, czyściec wełnisty, rojniki, mydlica lekarska, rozchodniki, trawki i żagwiny. Świereczki rosną od strony szosy czyli przed domem. Słup chciałam trochę zasłonić, rośnie przy nim milin. A tak na marginesie na mojej działce są 4 słupy elektryczne ( 2 pojedyncze i 2 podwójne), przy każdym posadziłam jakieś pnącze (tylko bluszcz pospolity nie chce się piąć, przemarza w zimie, trzeba przymocować jakieś deski już o tym myślę).
Iwonko

liczymy na olejki eteryczne od tych świerków. Iwonko taką kratkę jaką ja mam można łatwo zdemontować w razie jakiś problemów ze strony elektryków. Przy słupie rośnie milin. Nie przemarzają ci te clemantisy od tych słupów zimą ?