Mogło być inaczej ....

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p
Od: 21 gru 2011, o 21:22
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Mogło być inaczej ....

Post »

Podzielam zdanie Darii, do tego trzeba dojrzeć.Z zakupami Misiu no, troszeczkę poszalałam chyba z tej tęsknoty za ciepełkiem. Ja też jestem po porządkach przedświątecznych, nawet udało mi się umyć okna.Sprzątam na co dzień , więc takich dużych porządków nie muszę robić.Lubię mieć wszystko na swoim miejscu, mój eM też jest porządnicki. :heja
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.

H. Jackson Brown
Awatar użytkownika
misia53
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 3 paź 2011, o 00:32
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Dario, julianna, róznie to jest ,jak ktoś nie ma zamiłowania to nic nie będzie zmam takie przypadki,nawet niedaleko na moim osiedlu rodzice wybudowali dom,bliżniak ,stał i czekał na dzieci, córka wyszła za mąż i nie chciała domu poszła na bloki ,dalej stał pusty ,potem druga wyszła za mąż, sprzedali połowe domu , w drugiej zamieszkali . Pomieszkali dwa lata i dom wystawiony na sprzedarz ,stwierdziłi ze to nie dla nich ,palenie sprzątanie i inne obowiązki ,nie ma jak w bloku. Rodzice schorowani i tez nie dali by rady ,tylko smutek ogarnia jak rozmawiałam ,ze to było ich duzo wyrzeczeń by dla dzieci coś zostawić.
Julianno ,ja też okna pomyłam a mam12 do mycia, a to firany zasłony poprać po zimie jak to na święta ,porządki też na bierząco robie.
Mój ogród - moje marzenie
Moje nadwyżki
https://plus.google.com/photos/11666739 ... 490/albums" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
ewamon
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 lis 2009, o 00:16

Post »

misia53 pisze:Znów posypało śniegiem,potem deszcz,zwariowana pogoda jak ;:oj przysłowie mówi ''w marcu jak w garncu..."wiosna o nas zapomniała i nie chce zagościć,pierwsze kwiaty co by pocieszyły naszą duszyczkę pokryte zostały puszkową pierzynką ,
dalej kobietki siedzimy w koputerze i zyjemy wspomnieniami o pięknym kolorowym lecie w naszych ogrodach.
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Misiu,ja mam dość już białego za oknem,zresztą jak wszyscy.Piękne zdjęcia,piękny skalniaczek ;:138
Co jest na ostatnim zdjęciu?
Awatar użytkownika
misia53
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

ewamon-Ewo tak do końca nie jestem pewna wstawiałam do rozpoznania ,ale nikt nie odpowiedział ,jest to jakaś odmiana przetacznika czy to to?niby weronica montana ,ale na pewno wiem ze nie, bo sprawdzałam i dalej nic nie wiem i nie pamiętam gdzie kupiłam ,rośnie bardzo wolno. Ja też mam tego zimna już dość ;:222 z tą pogodą.
Moje nadwyżki
https://plus.google.com/photos/11666739 ... 490/albums" onclick="window.open(this.href);return false;
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Witaj, nie wszyscy są tacy oziębli. Twoi przekonają się z biegiem czasu. Jak nie dzieci to wnuki. U mnie też była cisza..nikt nie chciał a teraz oboje z bratem chcemy i rodzice muszą dzielić. Z tą różnicą że ja coś robię a brat ;:224 . I to tylko działka jest. Fakt że dom stoi normalny, piętrowy i murowany. No jak by kto chciał to zamieszkać można. A rodzice w blokach i też rekreacyjnie. Jak na emeryturkę mama pójdzie to pewnie wyjadą wczesną wiosną i będą siedzieć do późnej jesieni. Będzie dobrze, nie zadręczaj się tym na razie. Bo nic na siłę nie wskórasz :)
Awatar użytkownika
misia53
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Madziu , jest dobrze ja się nie zadręczam ;:108 .pewnie nic na siłe ,jak nie damy rady to zawsze jest wyjście można sprzedać ,dom jest spory178m powierzni uzytkowej ,jak wiesz nie jesteśmy coraz młodsi , sił ubywa a ogarnć zawsze trzeba chociaż raz w tygodniu odkurzyć.Człowie myśli o dzieciach ,a nam dwojgu taka powierzchnia niepotrzebna
Moje nadwyżki
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Misiu oby do tego nie doszło. Wiem jaka to ciężka sytuacja.. Jak my z bratem nie byliśmy zainteresowani to mój tata na każde marne słowo a propos swojej ojcowizny dostawał białej gorączki. On to kocha chyba ponad wszystko. I teraz ja też to kocham. Spory macie dom :)
Awatar użytkownika
julianna
1000p
1000p
Od: 21 gru 2011, o 21:22

Post »

Misiu serdecznie witam Cię w piątkowy poranek. Będę tu zaglądać dopiero po świętach.
Składam Ci życzenia już dziś . Niech te Święta upłyną Wam w ciepłej ,rodzinnej atmosferze ,niech będą zdrowe , radosne , niezapomniane i wolne od trosk dnia codziennego . Bardzo dużo ;:3 na te swiąteczne dni. ;:196
Nigdy nie rezygnuj z celu tylko dlatego, że osiągnięcie go wymaga długiego czasu. Czas i tak upłynie.

H. Jackson Brown
Awatar użytkownika
misia53
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Julianna,bardzo dziękuje za pamięć świąteczne życzenia ,jesteś zadowolona ze pamiętasz o moim wątku forumowym ;:196
Moje nadwyżki
Awatar użytkownika
iwwa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 sty 2013, o 18:46

Post »

Misiu, odkąd mamy działkę moja córka była na niej ze 4 razy ... Może i by cos robiła w ogródku, ale Ona nie jeździ , bo daleko i nie ma jak sama wrócić do domu. Może kiedyś to się zmieni jak się mocno usamodzielni ? Teraz dopiero wchodzi w dorosłe życie...
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
Awatar użytkownika
misia53
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Asiu moje też zadowolone ,bo maja gdzie przyjechac na relaks i grilla ;:7
Moje nadwyżki
Awatar użytkownika
iwwa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 27 sty 2013, o 18:46

Post »

No, właśnie ... ;)

Misiu, Wesołych i rodzinnych Świąt Ci życzę !
Buziaki, lecę juz spać
Obrazek
wątek aktualny Ogródek Asi- cz 3
Awatar użytkownika
misia53
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Asiu :wit moje nie wyryne do pracy dziękuje bardzo za życzenia spokojnej nocy .RADOSNYCH ŚWIĄT!!!!
Moje nadwyżki
Awatar użytkownika
misia53
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

[URL=www.fotosik.pl]Obrazek[/UR

ZDROWYCH,POGODNYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH
PEŁNYCH WIARY ,NADZIEI I MIŁOŚCI
RADOSNEGO NASTROJU I SERDECZNYCH SPOTKAŃ
W GRONIE RODZINY WSRÓD PRZYJACIÓŁ,
ORAZ WESOŁEGO ''ALLELUJA ''Wszystkim koleżanką i kolegą życzę.
Moje nadwyżki
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Wisienko ,z okazji Świąt życzę Ci wszystkiego ,co najlepsze i najcenniejsze dla Ciebie .Wesołych Świąt. ;:196
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”