Sosny, sójki, sarny i inne takie
- magos13
- 500p
- Od: 2 lut 2010, o 18:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Sosny, sójki, sarny i inne takie
Nie wiem jak połączenie miskant i psy wypadnie, ale jedno wiem ścieżka między płotem a żywopłotem musi być. Chyba już ktoś o tym pisał. Jeżeli to możliwe zrób ścieżkę dość szeroką. Moja zarosła i sunia wydeptała ścieżkę, a raczej rowek przed nasadzeniami 

Pozdrawiam. Gosia
- czar_na
- 1000p
- Od: 17 kwie 2012, o 15:49
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Za szerokiej zrobić nie mogę ale muszę o niej pamiętać choć znając mojego labradora to zamiast po ścieżce pójdzie na przełaj tratując wszystko.
- constancja
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 sie 2012, o 23:38
Aniu, nie pójdzie. Jeśli rośliny będą wystarczająco wysokie i gęsto posadzone to nie będzie się przedzierał. Wybierze zdecydowanie łatwiejszą choćby nawet dłuższą drogę. A moje miskanty ( właściwie suche wiechowate sadzonki) stoją nadal nie tknięte, czyli jest szansa.
Gdzieś w Borach-wątek ogrodowy Bory Constancji - Bory Tucholskie w obiektywie
Pomieszanie z poplątaniem czyli nerwowe ręce Constancji spis tematów
FAQ: canon EOS 450D + ob. canon (18-55) Pozdrawiam. Ewa
- Sosenki4
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Aniu wszystkiego najlepszego na Nowy Rok. Dziękuję , że mnie odwiedzasz mimo mojego zaniedbania , ale sama wiesz jak u mnie z czasem 

- czar_na
- 1000p
Marzenko daj spokój mnie samej głupio ,że nie mam możliwości być ze wszystkimi interesującymi mnie wątkami na bieżąco.
Ja mam takie stopy yeti na ścieżce położone slalomem no w każdym bądz nierówno i jedna z naszych suczek chodząc po nich ani jednej nie omija..zamiast sobie ułatwic i powiedzmy leciec sobie przez trawkę ona po tych stópkach dreptaczar_na pisze:Za szerokiej zrobić nie mogę ale muszę o niej pamiętać choć znając mojego labradora to zamiast po ścieżce pójdzie na przełaj tratując wszystko.

Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Pozdrawiam Daria
- czar_na
- 1000p
trzymam za słowo i mam nadzieję ,że stanie się to szybciej niż później !D-M pisze: jak w końcu kiedyś swoj wątek założe
- Sosenki4
- Od: 8 lut 2012, o 12:58
Aniu, dziękuję za wsparcie
i 

- usa1276
- 1000p
- Od: 22 sty 2012, o 19:30
Ho matko musiałam sięgnąć w czeluści spisu moich wątków aby cię Aniu odnaleźć ,
Aniu a co do sosen to zajrzałaś może do takiego wątku Ogród w cieniu sosen też ma labradora i sosny które wkomponowała w ogród
Aniu a co do sosen to zajrzałaś może do takiego wątku Ogród w cieniu sosen też ma labradora i sosny które wkomponowała w ogród
- Ave
- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
Wpisuję się, coby mi wątek nie umknął - na razie jestem na 20 str i jutro czytam dalej.
Podoba mi sie u Ciebie bardzo i strasznie jestem ciekawa co wymyśliłyście z tymi obsadzeniami długopłotowymi w tym Waszym Klubie
, ale będę cierpliwa... jak ogrodnik...
i nie zajrzę na ostatnie strony
tylko po kolei
to na razie 
Podoba mi sie u Ciebie bardzo i strasznie jestem ciekawa co wymyśliłyście z tymi obsadzeniami długopłotowymi w tym Waszym Klubie

- survivor26
- Od: 31 sty 2012, o 14:23
Aniu, hop hop? jesteś tam gdzieś? 

- Ave
- Od: 9 kwie 2008, o 12:11
ahoj, przygodo - teraz już będe na bieżąco, mam nadzieję, bo gaduł tutaj nie ubywa 

Właśnie gdzie nasza Aniasurvivor26 pisze:Aniu, hop hop? jesteś tam gdzieś?

Ostoja spokoju...
Pozdrawiam Daria
Pozdrawiam Daria
- constancja
- Od: 5 sie 2012, o 23:38
Anka, Ty się nie chowaj. Właź tu i napisz czy wymyśliłaś już co przy tarasie posadzisz. Bo ja myślę o swoim przedogródku i mam ten sam problem przy wejściu do domu. A co dwie głowy..... 

Gdzieś w Borach-wątek ogrodowy Bory Constancji - Bory Tucholskie w obiektywie
- czar_na
- 1000p
Ave witaj i rozgość się na lekko przymierającym wątku - może ktoś go wreszcie rozrusza, bo właścicielka niemrawa
Pat , D-M, Constancjo
miło ,że o mnie pamiętacie w tym moim zastoju ogrodowym
Ewo-Constancjo pytasz o tą okrągłą rabatę przed tarasem ? Bo pod samym tarasem mam posadzone tawułki, beberberysy i kocimiętki.
Oby przeżyło to wiosny!
Zameldowaliśmy się dziś na tym naszym zadupiu i jesteśmy już pełnoprawnymi członkami wioski z prawem do głosowania i rozdzierania się w ważnych i mniej ważnych sprawach. Wnioskowaliśmy też dziś o lampy ,bo aktualnie wracam z córką od sąsiadki do domu o godz 17 a w ręku dzierżymy latarki
Myślę powooooooli o zakupach wiosennych i zastanawiam się czy jest sens kupować kopane rośliny na allegro?
Kuszące ceny dereni mają ale boję się jak będzie z ich żywotnością i wyglądem faktycznym.

Pat , D-M, Constancjo

Ewo-Constancjo pytasz o tą okrągłą rabatę przed tarasem ? Bo pod samym tarasem mam posadzone tawułki, beberberysy i kocimiętki.
Oby przeżyło to wiosny!
Zameldowaliśmy się dziś na tym naszym zadupiu i jesteśmy już pełnoprawnymi członkami wioski z prawem do głosowania i rozdzierania się w ważnych i mniej ważnych sprawach. Wnioskowaliśmy też dziś o lampy ,bo aktualnie wracam z córką od sąsiadki do domu o godz 17 a w ręku dzierżymy latarki

Myślę powooooooli o zakupach wiosennych i zastanawiam się czy jest sens kupować kopane rośliny na allegro?
Kuszące ceny dereni mają ale boję się jak będzie z ich żywotnością i wyglądem faktycznym.