No to jestem ogrodnikiem

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
KLEO1
1000p
1000p
Od: 12 paź 2011, o 08:36
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: No to jestem ogrodnikiem

Post »

Pęcherznica w takiej postaci jest przepiękna! A Rosarium też miałam, ale ta zima je wykończyła. Za to nabyłam sobie nowe w formie piennej i będę je zimowała w piwnicy.
bozunia
1000p
1000p
Od: 30 maja 2010, o 01:41
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ten Rooguchi jest niesamowity :shock: Czy on będzie teraz opadał, czy piął się do góry dalej? Zarósł już całą podporę :shock: Hortensja piękna ;:167 Moja posadzona w tym roku jest maleńka, pąków ni widu, ni słychu... Ale co tam, popatrzę na kwiaty u Ciebie :wink: A z pęcherznicą to się tak nie bawię :wink: Po prostu zazdroszczę :wink: Moja nie zakwitła, bo ją przycięłam wiosną... Ale obiecuję, że nie będzie gorsza w przyszłości :wink:
Awatar użytkownika
edi13
1000p
1000p
Od: 14 maja 2007, o 13:21
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

iwciach Goldenka ma 6 lat a jaki żarłok pochłonęłaby wszystko, a jak ukradkiem kotom jedzenie podkrada :;230 :;230

OLUNIA pecherznica dla mnie jak chwast rośnie jak opętana , ciełam ją 14 kwietnia i to jest pierwsze zdjęcie drugie z 17 maja
a wczoraj jak ciełam miała już ok 50 cm przyrosty. Nie przejmuj się ciachaj, odrośnie . Do zimy z dwa razy jeszcze ją przytnę ;:7

ObrazekObrazek

Annes 77- Aniu widziałaś szaloną :;230 przekopałam ogrodniczy i znalazłam były dwie , wybrałam ładniejszą z pąkami choć miała mszyce ale oprysk zrobiony byle pogodziła się z clematisem Purple Spider

KLEO1 zdecydowałam się na różę pnacą mino,że nie przepadam za różami w ogrodzie , za dużo z mini zachodu . Na pniu nie wytrzymała zimy może ta się zaklimatyzuje i przekonam się do różyczek ;:131

bozunia Rooguchi wystrzelił w górę ale pod wpływem ciężaru przegiął się , obkręciłam go wogół stelażu i wyszła niezła kula :heja i odbija na boki. Ta Anabelka nie kwitła pierwszego roku , to jest jej drugi sezon porządnie się zakorzeniła a ile ma kwiatów ;:oj ;:oj ale jest bardzo delikatna

Clematisy zbierają się do kwitnienia po wymarznięciu do ziemi dopiero zaczyna kwitnąć Hagley hybryd wczoraj otworzył się pierwszy kwiatek Multi Blue oj jeszcze długo ;:131 zima dała mu w kość

Rozczarował mnie Clematis Blue Explosion PBR tak szybko przekwitł i nie ma zamiaru puszczać nowych pączków ;:185
Pozdrawiam Serdecznie i zapraszam do mnie
Edyta
No to jestem ogrodnikiem
Awatar użytkownika
iwciach
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sty 2009, o 11:54
Kontakt:

Post »

Edytko, skąd ja to znam ;:oj . Kocia karma jest najlepsza. Moja goldenka Daisy, jak podchodzi do misek, to czyści wszystkie jak leci :;230
Awatar użytkownika
marika2006
200p
200p
Od: 24 kwie 2012, o 09:37
Kontakt:

Post »

Nigdy nie byłam przekonana do clematisów jednak po obejrzeniu Twoich zakochałam się miłością bezgraniczną. Mój ulubiony to Popiełuszko :) Powiedz czy długo kwitnie i czy mam szansę go jeszcze w tym roku posadzić żeby zakwitł?
Pozdrawiam cieplutko i kolorowo :)
http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=2&t=55916" onclick="window.open(this.href);return false;
Awatar użytkownika
edi13
1000p
1000p

Post »

Marika :wit cieszę się, że moje clematiski Ci się podobają :tan Popiełuszko jest już moim drugim clemkiem poprzedni niestety zmarzł w tym roku w skrzyni. Skoro kupiłam go drugi raz to znaczy , że ma coś w sobie ;:167 Jest niziutkim clematisem ok 1,2 - 1,5 i pierwsze kwiaty są wielkości dłoni , następne są drobniejsze.U mnie jeszcze kwitnie i ma masę pączków ;:7
Edyta
No to jestem ogrodnikiem
izaziem
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 sty 2008, o 16:08

Post »

Edyto czy jak golisz tą pęcherznicę to ona Ci kwitnie?
Awatar użytkownika
edi13
1000p
1000p

Post »

Iza miło Cię gościć :wit jak widzisz na zdjęciu zakwitła, teraz ciełam jak juz miała owoce , ale owoców nie ruszyłam, tylko wszystkie nowe przyrosty . Owoce ładnie się przebarwiają na jesień i są dodatkową ozdobą ;:138
Edyta
No to jestem ogrodnikiem
Awatar użytkownika
lulka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2011, o 12:38

Post »

Kurcze, super wygląda ta pleciona pęcherznica. Chciałam puścić swoją luzem, ale nie wiem czy w końcu jej nie zaplotę ;:oj
Rooguchi wystrzelił pięknie, jak sypnie kwieciem, to dopiero będę Ci zazdrościć ;:215 Anabelka też niczego sobie, fajnie, że w tym roku będziesz mogła cieszyć oczy jej kwitnieniem
Awatar użytkownika
kozino
1000p
1000p
Od: 9 sty 2011, o 22:38

Post »

Pęcherznica zapleciona wygląda bardzo egzotycznie, nawet nie myślałam że tak się da :D
Śliczny clemkowy dzwoneczek ;:138
Pozdrawiam, Emka
Ogród
Awatar użytkownika
asia2
1000p
1000p
Od: 2 maja 2006, o 19:11

Post »

Jak prace nad fontanną?
Gotowa, czy projekt zarzucony?
sasanka_
200p
200p
Od: 10 maja 2011, o 08:46

Post »

A mój Popiełuszko został nadepniety przy korzeniu i połowa uschla :(
Ewa
Awatar użytkownika
colli28
500p
500p
Od: 2 cze 2012, o 22:16

Post »

Witaj Edytko :wit Ładnie u ciebie Clematiski po prostu cudeńko bardo mi się podobają :D
Awatar użytkownika
iwciach
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 18 sty 2009, o 11:54
Kontakt:

Post »

Podpinam się pod pytanie Asi. Jak tam prace nad fontanną?
Awatar użytkownika
pratellina
200p
200p
Od: 23 kwie 2012, o 19:49
Kontakt:

Post »

;:oj ;:oj Edytko pęcherznice są cudne Miałaś super pomysł gratulacje ;:138 ;:138 Cały ogród jest pomysłowy masz fantazję super,
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”