Moje Ogrodowe krople pamięci...

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Miriam
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lip 2011, o 12:31
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Re: Moje Ogrodowe krople pamięci...

Post »

Basiu,ja już drugi rok planuję zbudować grill.Upatrzyłam sobie już kilka na forum ale na tym się skończyło :? I dałam słowo sobie przed chwilą,że jak Ty zaczniesz to i ja :D No i jak nie będę mieć teraz grilla to przez Ciebie :wink:
Oj,dobrze utrzymany,dobrze...Rasowy!To już nie o grillu ;:185
Każdy człowiek potrzebuje stale nawet pewnej ilości trosk,cierpień lub biedy,tak jak okręt potrzebuje balastu,by płynąć prosto i równo.(Arthur Schopenhauer) Pozdrawiam Mirka
Mój ci On, Mój ci On cz.2,
Mój ci on cz. 3
leszczyna
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 kwie 2009, o 21:37
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

....oj jak dobrze, że ta nasza Basia nie dopuszcza swojego M do kompa.....ale by sobie nagrzebała.......
Awatar użytkownika
Helios
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 cze 2010, o 18:56

Post »

;:3

Rozgrzeszam Ciebie całkowicie, za podjęte decyzje ;:173 Świetnie go konserwujesz, widać, że wypoczęty i wyluzowany.
Wiesz, lekkie niedowidzenie u eMów ma swoje dobre strony, na liftingach facjaty można oszczędzić. :;230
Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 sty 2010, o 10:51
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

;:196 Witajcie ;:3
No Heleno wreszcie jesteś :lol: spodziewałam sie że komentarz Twój będzie do :;230 :;230
Utrzymana M-zgaga ;:203 to prawda.
Krysiu mój o komputerze nie ma zielonego pojęcia i nie widzi na ekranie szczegółów, czasem pokazuję mu jakieś zdjęcia to muszę gasić wszelkie światła i ekran by musiał mieć czarne tło.Jest coraz gorzej bo drugie oko "wysiada" w zastraszającym tempie.Wiecie ja sobie pożartuje ale co przeżywam to...po prostu brak słów.A przed nami dłuuuga zima, krótki dzień tylko obserwuję z obawą czy nie będzie nawrotu depresji :cry: ...uciekam od tego tematu jak mogę, nie zawsze sie da ;:185 . Bywają też z jego niedowidzeniem śmieszne sytuacje, ale on ma "angielskie" poczucie humoru i razem to my się raczej nie śmiejemy, a szkoda ;:222 no cóż tak było, tak jest i tak zostanie.
Mówię na niego Moja Maryśka. Nasze (Marysie niechaj sie nie obrażą ;:196). Bo myje naczynia, odkurza choć często poprawiam po nim.Najgorsze że nie czyta, lupę kupiłam już trzecią, nic z tego....

Mirusiu nie czekaj na mojego grilla, myslę że Ty będziesz 1-wsza.Wiesz mnie to tak bardzo nie ciągnie do tego obiektu, grilla kupił w biedronce zięć i tylko jak on przyjeżdża korzystamy z niego,a i tak biesiada przenosi się do ogniska.A jak znajdę zdjęcia pokażę jaką ja tu kiedyś wymodziłam wędzarnię, sfajczyłam taaaki piękny stary dywanik, i boczki tez nieco czarno wygladały i eM-a zgaga męczyła ....

Dorotko ;:167
nie moge z wami dziewczyny...kocham to forum :;230
...ja też

Elu ;:167
żeby jeszcze jej się udało go ulepszyć to już dziewczyna byłaby szczęśliwa ,ale i tak Ciebie podziwiam

Fajnie że wpadłaśAgusiu

Bogusia :;230 a napatrz się...

Marysiu (Delo... Nigdy niczego nie wyrzucaj, ja wszystko zbieram, taka śmieciara jestem :wink:

Mariolka no jesteś, zapracowana kobieto ;:196 , brakuje mi Twoich komentarzy :cry:

Obrazek

Obrazek
skuterek wjeżdża do tzw. garażu :wink: wyjęłam akumulator a tam cały bak benzyny i...kiedy ja to wyjeżdże jak zima trzyma...

Obrazek
Romantycznie... ;:224
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Cz.1. cz.2. cz.3.Dziergam...bo lubię
Awatar użytkownika
Comcia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 9 maja 2008, o 14:28

Post »

Romantycznie to by było gdyby tam winko stało a nie kawa. ;:224
A śniegiem się nie przejmuj, zapowiadają jeszcze ciepłe dni, zdążysz ten bak wyjeździć.
Swoją drogą to pięknie wygląda ta Twoja maszyna, gdybym umiała jeździć skuterkiem to może sama bym się skusiła ?
Ostatnio zazdrosnym okiem patrzę nawet na rowery, nie żłopią paliwa i jeżdżą tam gdzie autkom nie wolno....
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Comciu Witam Cie w moich progach,a nie dawno zagladałam do Twoich bombeczek..i przywołałaś nam zimę :wink:
Wino tam stało ale miałam obawy czy to wypada :wink: .Mam swoje głogowe rocznik 2011 :uszy
A skuterek dobra rzecz, ja tez nie umiałam jeździć, ale bez roweru w moim przypadku to już ani rusz
Obrazek Obrazek

Obrazek
Moje zbory :tan
Abyście tylko potrafili położyć kwiaty pomiędzy smutnymi liśćmi życia! aktualny Co w trawie piszczy-2014-2017
Awatar użytkownika
stokrotka-77
200p
200p
Od: 21 lut 2011, o 21:42
Kontakt:

Post »

O widzę Basiu przyczepkę, jakby Ci dzieci wyrosły to ja chętnie odkupię od Ciebie ;:196
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Agnieszko to taka riksza i u nas pokoleniowa :D teraz jeździ najmłodsza 2.5-letnia Emi-wnuczka. Moje dzieci to nawet przerosły :wink: najstarszy w przyszłym roku "sorok" bedzie miał ;:oj
Wam by się przydała jest na dwoje dzieci.Super pojazd ;:333
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 17:50

Post »

A napatrzyłam się na tą śliczną choinkę ;:oj, już nie długo trzeba będzie ubierać takie śliczności, ale ja to mam sztuczną w domu.....
Mężuś mówił, że na drzewie jeszcze dużo jabłek zostało, a tu sypło śniegiem, ja mu powiedziałam, że to dar dla ptaszków i ma ich już nie zrywać, bo ptaszeczki co będą jadły?..
Wiecie, że moja starsza jak nie mogła zdać na prawo jazdy to się wkurzyła i kupiła sobie właśnie skuter i wszędzie nim ścigała, ale jak już została mamusią to poszła i za pierwszym razem zdała :heja Ja też mam super rower w domku, taką śliczną dameczkę z koszyczkiem sobie kupiłam, ale pani gin zabroniła mi jeździć i teraz stoi, a ja na niego tylko patrzę ze smutkiem, bo ja też całe życie śmigałam rowerkiem ;:145 no i przerzuciłam się na 4 kółka, a to diabelstwo żre paliwo jak smok.....ech :evil: Teraz moja młodsza latorośl próbuje swoich sił i zdaję na prawo jazdy..........ciekawe ile lat jej to zajmie :?:
A Ty Basiu to się już tak nie chwal tymi grzybkami no, bo ja tez mam 3 słoiki....no,a co? :heja zanim wyjechałam do czystolandii, to poszwędałam się po lesie troszkę i mam też :tan .....ja nie wiem dlaczego,ale jak widzę u kogoś piec kuchenny, to bym tam zaraz sobie przy nim przysiadła, to jest takie moje lekkie zboczenie. Nie mam pojęcia dlaczego mnie tak ciągnie do pieca ;:224 ...............może kiedyś byłam zdunem :?: :;230
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Bogusiu nie dogrzana jesteś, ja myslę :wink:
I policz moje słoiki uważniej....JEST 5 kochana.... P I Ę Ć :!: :!: :!: I torebki 3=TRZY na rozdanie ....
Czemu ten gin.... :wink: Obrazek
zabronił Ci jazdy na rowerze?
Mnie też neurolog zakazał szczególnie długich dystansów ;:7 z powodu dyskopatii, tak mnie walnęło że chodzić nie mogłam i sztywna byłam jak kij, stosowałam sie do zaleceń jakiś miesiąc bo ja i spacerki ;:185 tip-top.Ja nawet jestem pewna że rehabilitacją rowerową kręgosłup sobie naprawiłam sama ;:108, choć czasem korzystam z gorsetu, ale tylko przy dźwiganiu pniaczków brzozowych a i dębowe się zdarzają ;:224
Awatar użytkownika
Bogumilka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 lut 2008, o 17:50

Post »

Ło kurde, ale zrobiłam plamę, ja tam widziałam jeszcze rano 3 słoiki :;230 ..ja jakaś rano nie rozgarnięta jestem ;:124 trza poprawkę na mnie brać hihi. Dobra z Ciebie kobitka, bo jeszcze rozdajesz swoje zbiory, ja to ni dam nikomu swoich ;:224 ................ a ten gin ma rację i ja zdaję sobie sprawę, że z rowerkiem to już musiałam się pożegnać, i tak bywa w życiu, ale mojej dameczki nikomu nie sprzedam, ani nie oddam, bo ona jest moja. Razem się z moja damczką zestarzeję i kiedyś zrobią z niej ozdobę do ogródka :;230............ale z dameczki nie ze mnie :roll:
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Basia torebeczki dla dzieci przygotowała! Oj pniaczki dębowe ciężkie są i olchowe też. Jak kiedyś kilka zostało przed domem i próbowałam uprzątnąć targając na taczkę to czułam podbrzusze parę dni. Aż wreszcie kupiłam mój wózeczek przyjaciel i ciężkie towary nie są mi trudne, jedynie stałam się siłą pociągową.
Awatar użytkownika
Karo
-Administrator Forum-.
-Administrator Forum-.
Od: 16 sie 2006, o 14:39
Kontakt:

Post »

Przejrzałam Twój album Basiu i jestem zauroczona miejscem gdzie się przeniosłaś i ogromem pracy jaki włożyliście w dostosowanie domku do Waszych potrzeb. :D
Ślicznie i wygodnie tam teraz...
Czy riksza to zakup gotowego pojazdu czy ktoś jest tak zdolny,że ją zbudował?
To fajna sprawa dla małych i maluśkich...
życzę dużo zdrowia i róznych ciekawych zajęć byś uniknęła jesienno- zimowej zmory jaka wielu z nas dopada... :wit
Awatar użytkownika
ra_barbara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Ka-Ro Och dzęki za pochwały :oops: i jak mi miło że wpadłaś :D
Riksza kupiona dawno, ale teraz są ulepszone nawet na resorach to tak nie trzęsie na wybojach, moje wnuczki lubiły jak jeździłam po kałużach a ja by się im przypodobać żadnej nie ominęłam ;:oj To była frajda :;230

Marysiu ;:196 Jak Ty to zgadłaś :roll:
Basia torebeczki dla dzieci przygotowała!
Bogusia wybaczam Ci Twoje zamroczenie poranne ;:196
Awatar użytkownika
Helios
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 cze 2010, o 18:56

Post »

;:3

Basiu i Bogusiu - nie chcę dobijać, ale te słoiki Basi to jakieś ogromniaste, ponad normatywne ;:173
Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”