Ogródek-kalejdoskop-lojki

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 wrz 2011, o 20:11
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Kontakt:

Re: Ogródek-kalejdoskop-lojki

Post »

Obrazek Obrazek Obrazek chryzantemki od Sangwinarii za gesto posadzone i za wysoko przycięte ale mi szkoda było na drugi rok będę mądrzejsza ;:124 Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek ten sam kwiat a jak różnie wygląda.
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

jedziemy dalej bo to już ostatnie tchnienia potem będą tylko wspominki ;:145 Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek trawa pompasowa w gąszczu ,pelargonie w pniu i kwitnąca żurawka
Awatar użytkownika
E@K66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 gru 2008, o 11:54

Post »

Jolcia,kochana kończy nam sie to dobre ;:145 pokazuj , pokazuj ale zachowaj coś na długą paskudna zimę.
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Sama nie wiem co tam jeszcze zostało ale nie wiele. Obrazek Obrazek marcinek wysoki przedtem i potem teraz bedzie azalia z pakami i różne rodzaje śmierdziuszków. Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek Obrazekjeszcze jeden wpis i trzeba czekać na następne polowanie fotograficzne i pogodę z wolnym dniem. :;230
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Cześć Ewcia zanudzę was moimi monotoniami ale jak zacznę nie mogę przestać dopóki seria mi się nie skończy :;230 Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek kończę na dzisiaj bo mnie z forum wyrzuć"zazdjęciowała wątek" :;230 ;:124
Awatar użytkownika
becia123
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 wrz 2012, o 18:21

Post »

Wpadłam z rewizyta zachwyciły mnie róże cudne ja mam 2 białe czerwona ,żółtą a sporo przemarzło mi w tym roku. :cry: mam nadzieje ,że w tym tak nie będzie bo dokupiłam jeszcze dwie. :D zapraszam do siebie .
Awatar użytkownika
szyszunia
1000p
1000p
Od: 4 lis 2009, o 13:38

Post »

Jeszcze u ciebie Jolu mnóstwo kwiecia. Aksamitki są bardzo wdzięczne i dzięki nim do przymrozków jest barwnie w ogródeczku.
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Joluś odkładaj na zlot bo Ciebie zabraknac nie może ;:4
Kolorki u Ciebie jak w pełni lata ;:3
Dawaj całymi seriami dawaj...trzeba oczy nasycic póki co kwitnie ;:108
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witaj Becia mam parę róż ale na razie odpukać nie marzną zobaczymy co zrobi tegoroczna zima.Dzisiaj mam mało czasuale niebawem wpadnę cię odwiedzić dzięki za pamięć o mnie doceniam każdą wizytę chce się coś wtedy robić w końcu nie dla siebie no nie? ;:167 ;:167
Iwonko kwiecia jeszcze troszkę jest ale mnie denerwuje że pokazuje ciągle to samo bo odmian to za wiele nie mam a tak bym chciała zasypać was kwiatami ;:167 ;:167 Dorotko skarbeczku mam coraz większe wątpliwości czy dam radę właśnie dostałam jednak skierowanie do Sanatorium "Leśnik" w Sopocie cieszę się niezmiernie i zarazem drapię po głowie jak to wszystko pogodzić? ;:219 ;:167
Awatar użytkownika
grazynarosa22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 12:18

Post »

Się nie martw-jedź....zdrowie ważne-jak nie będzie-ogrodu też nie będzie.....zdj morza rób bo uwielbiam ;:333
Pozdrowionka...Grażyna
Moje wątki. aktualny
Moje rękodzieło
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Oczywizda,oczywizda jak tylko tam dotrę ale to będzie po 18 listopada to raczej widoki beda zimowe ale dla zdrowia kazda pora jest dobra a jak sie tylko da to duże fale też pięknie wyglądają , coby mnie nie zwiało :;230 ale może nie teEa ze mnie kobita to i sztorm mnie nie ruszy. :;230 ;:196
Awatar użytkownika
ewa w
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 sty 2012, o 14:01

Post »

Jolu Sopot ;:oj nad morzem jest pięknie o każdej porze Jolciu a zima jest cudowna : jodu dużo a i na plażach czasem mozna sie poślizgać :)
Tylko jeden mankament...szybko robi się ciemno i co wtedy??? w pokoju siedzieć lub iść i kasę wydawać...chyba że będzie doborowe towarzystwo i wtedy wyobrażnia mi działa : Obrazek lub Obrazek i Obrazek
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Ewcia szalona kobieto jak będą siły to może i tak będzie co gorsze że to faktycznie podobnie wygląda o zgrozo może się nie zbłaźnię bo na muzykę to ja jeszcze reaguję i owszem tylko "dygi "nie takie :;230 nie będzie raczej możliwości ale chciałabym wam przesłać od razu z tamtąd parę fotek zobaczymy a na zbyt dużo wolnego czasu biorę starą wełnę i kiklam cokolwiek byle kiklać bo za bardzo nie umiem tylko prawe-lewe,zacznę w pociągu bo mnie rozniesie przez 10 godzin jechać.A jak nie to sesemesy będą leciały ;:138 Uściski od Sopockiej przyszłej miski :tan
Awatar użytkownika
lojka 63
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Kontakt:

Post »

Witam Jadziu i was wszystkie koleżanki zaraz idę hasać po waszych ogródkach mam dzisiaj święto wolny czas ;:138 .Jeszcze może parę ostatnich jesiennych kolorków tylko jak fotosik mnie posłucha bo ostatnio ciężko się z nim dogadać.Niestety po wielu wysiłkach nic mi z tego nie wyszło może innym razem będą zdjęcia. :wit
Awatar użytkownika
malgocha1960
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 18:15

Post »

Witaj Jolu niedzielnie.Słyszę do Sopotu aż na podryw się wybierasz,nie bedziesz jechała przez Rypin to bym ci pomachała chociaż?
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”