O właśniePEPSI pisze:Marysiu, luty ma tylko 4 tygodnie, a marzec już brzmi wiosennie, prawda?

O właśniePEPSI pisze:Marysiu, luty ma tylko 4 tygodnie, a marzec już brzmi wiosennie, prawda?
A więc tego się trzymajmyIvona44 pisze:O właśniePEPSI pisze:Marysiu, luty ma tylko 4 tygodnie, a marzec już brzmi wiosennie, prawda?![]()
Wiesz też bym chciałaalicjad31 pisze:Wiesz Marysiu ja to bym chciała aby całe lato było takie słoneczne jak jest na Twoich zdjęciach
Cieszę się Mariolciu że sprawiłam Ci przyjemnośćMariolcia1962 pisze:Marysiu ucieszyłaś moją duszę tymi zdjęciami kolorowymi , pozdrawiam
gracha pisze:Do kolorowego ogrodu przylatują kolorowe motyle
Kupuję gotowe do storczyków.Mariolcia1962 pisze:Marysiu ,a jakie stosujesz podłoże do storczyków , czy zmieniasz?
ewamaj66 pisze:Na razie w pogodzie wiosny nie widać, ale zaczynam szukać nasion. Niechybny znak
Ewuniu bo gdzie byś nie poszła do jakiego kolwiek marketu to szczują nasionkami i ręce same się do nich wyciągajądrewutnia pisze:Wiecie ,że ja tez już od tygodnia myślę o nasionkach![]()
To co wiosna idzie?![]()
W tamtym roku już w styczniu zaczęłam wysiewać i co i co zima była i była prawie do kwietnia