Mój ogród, moja miłość - Ilona 2715
- zeberka4
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 sty 2009, o 17:25
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Mój ogród, moja miłość - Ilona 2715
Shiral ma rację, ja kupowałam nawet w tej szkółce
Burzę potwierdzam!

- ilona2715
- Od: 7 wrz 2010, o 11:47
Ojej Krysiu jak się cieszę, ale na roślinki ode mnie musisz jeszcze troszkę poczekać, bo dopiero budzą się do życia. Zimno u Ciebie było u nas wręcz odwrotnie, powiem, że nawet gorąco.
Marta, Sara ja go mam właśnie z tej szkółki, co prawda w niej nie byłam bo przywiózł mi go kolega, ale jak zobaczyłam to maleństwo za 10,00 złotych to myślałam, że Go zamorduję. Większe też były, On jednak chciał dobrze, bo tanio, ale powiem Wam, że od zeszłego roku nawet ładnie urósł, tylko ciekawa jestem kiedy zakwitnie?
Marta, Sara ja go mam właśnie z tej szkółki, co prawda w niej nie byłam bo przywiózł mi go kolega, ale jak zobaczyłam to maleństwo za 10,00 złotych to myślałam, że Go zamorduję. Większe też były, On jednak chciał dobrze, bo tanio, ale powiem Wam, że od zeszłego roku nawet ładnie urósł, tylko ciekawa jestem kiedy zakwitnie?
- marzena06
- Od: 4 cze 2008, o 22:01
No tak ja na końcu informuję o wczorajszej burzy ,ale miałam taki dzień ze szkoda gadać -akurat mnie obudziła
dzisiaj mimo słoneczka strasznie wietrzny dzień nic nie można robić bo oczy pełne piasku

dzisiaj mimo słoneczka strasznie wietrzny dzień nic nie można robić bo oczy pełne piasku

- ilona2715
Marzenko u nas dzisiaj też strasznie wiało, wróciłam dość późno z pracy, bo jeszcze zakupy, potem Biedronka, bo czytałam, że mają różne cebulki i kłącza (ale nic nie wybrałam) potem pojechałam do ogrodnika po ziemię i przywiozłam też bratki, tak, że działki nie zaliczyłam w sensie pracy oczywiście, ale jutro koniecznie muszę je wsadzić do ziemi. Porobiłam troszkę porządku na parapetach i stwierdziłam, że muszę porobic fotki i wystawić co nieco, bo nie mam już miejsca, a jeszcze muszę porobić nowe sadzonki, wysiaś resztę nasion
, ale to w przyszłym tygodniu ze spokojem, bo mam urlop, już się cieszę
, porobię sobie wszystko ze spokojem przed świętami i w domu i na działce. Chyba nie zajrzałaś stronę wstecz, zerkinij i napisz co Ty (Wy) na to?

Ilonko gratuluję złotka!!!!
wiało jak nie wiem co......by mnie wiatr porwał jak szłam do Obi....nie chciało mi się czekać na autobus to poszłam piechotą od M1 do Obi......miałam piasek wszędzie....a i ten wiatr....wietrzysko, wichura itd

wiało jak nie wiem co......by mnie wiatr porwał jak szłam do Obi....nie chciało mi się czekać na autobus to poszłam piechotą od M1 do Obi......miałam piasek wszędzie....a i ten wiatr....wietrzysko, wichura itd

- ilona2715
Dzięki
Marta, sama się ździwiłam jak to szybko zleciało, może z tej okazji zmienię avatar, żeby bardziej pasował kolorystycznie, ale jeśli to w przyszłym tygodniu jak oczywiście nie zapomnę 

- marzena06
- Od: 4 cze 2008, o 22:01

- ilona2715
Dzięki Marzenko za gratulacje, czyżbyś chciała powiedzieć, że pod wpływem procentów gadasz jeszcze więcej
to nic, przynajmniej nagadamy się za wszystkie czasy (ja tez przecież milczkiem nie jestem), bierz kierowcę i przyjeżdżaj, no chyba, że tak jak Kasia Ty będziesz kierowcą, a M zaliczy procenty
oczywiście co do dnia i godziny się umówimy, może jeszcze będzie Ewka (Gloriadei) padła taka propozycja od Kasi, ale pewnie muszę sama do Niej napisać
Marta miałam Ci się zapytać co za roślinki znowu 'przytachałaś"
z dzisiejszej wyprawy, ale piszę tu i tam i umknęło mi, poza tym wysyłam jeszcze dziewczynom na pw przepis na "Rumcajsa" jak ktoś nie zna i chce to śmiało pisać, zaczęło się niewinnie w wątku malgocha1960 - łatwe i szybkie danie bez gotowania i lawina poszła, więc teraz kopiuję i dalej w świat na święta jak znalazł

Marta miałam Ci się zapytać co za roślinki znowu 'przytachałaś"

nie uwierzysz ale żadnych.....tylko gwoździe kupiłam, na razie mam szlaban - to mnie spotka od mamy jak przytargam jakaś roślinkę, mówiła to całkiem serio i ja jej wierze
.......czekam do kwietnia i wtedy będę szaleć 
ale mam juz upatrzonego migdałka tam więc jak tylko pensja bedzie to po niego lece

ale mam juz upatrzonego migdałka tam więc jak tylko pensja bedzie to po niego lece

- robaczek_Poznan
- Od: 30 sty 2012, o 23:42
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Gratuluję forumkowego awansu Ilonko 

- ilona2715
Dzięki Kasiu
jeszcze trochę i Ty się doczekasz, czas tak szybko leci, ani człowiek się nie obejrzy i już jest 
Martuś jakiego migdałka to znaczy w jakiej formie chyba, że są też różne odmiany? Ja mam poprowadzonego na drzewko jak będzie kwitł to oczywiście pokażę.

Martuś jakiego migdałka to znaczy w jakiej formie chyba, że są też różne odmiany? Ja mam poprowadzonego na drzewko jak będzie kwitł to oczywiście pokażę.
grrrrr chciałam odpisać to mi się kompik zbuntował.....az miałam dziką ochotę go walnąć, ale on taki mały to mi go żal....jak i ręki
migdałek trójklapowy, taki krzewiasty
mają właśnie w Obi, w kapersie za 14,99
oj marzył mi się marzył i akurat jest....czekam do kwietnia i lot po niego

migdałek trójklapowy, taki krzewiasty

oj marzył mi się marzył i akurat jest....czekam do kwietnia i lot po niego

- Francesca
- Od: 25 maja 2010, o 13:16
Gratuluję złotka
Migdałki widziałam w Casto, chyba za niecałe 10 złotych. Takie w kartoniku.

Migdałki widziałam w Casto, chyba za niecałe 10 złotych. Takie w kartoniku.
- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
Ja dostałam mały krzaczek odkopany od duzego migdała i prowadzę sobie na drzewku,ale z ziemi często rozłażą się odrosty jak chwasty.
U mnie błysnęło raz i zagrzmiało
Super ten gril