No, ale cały czas na długoterminowych piszą, że to ostatnie takie dni. Od marca wraca plusowa temperatura. tylko na jak długo?
Aniu, czyli w tym roku posadzę coś jeszcze do pomidorków. Ja na razie hoduję swoje w duzych donicach, ale w tym roku mój tata ma zrobić takie same duże drewniane donice jakie mam przy tarasie, gdzie rosnie winobluszcz.
W nich w przyszłym roku chciałabym urzadzic mini warzywnik
Jutro w dzień ma być zimniej niż dzisiaj . Ciekawe jak się znajdą róże po tych mrozach nawet nie chce mi sie myśleć . Najlepiej zasnąć jak miś i obudzić się wiosną
Ja co prawda wiem, że nie masz już miejsca na róże (bardzo Ci z tego powodu współczuję ...)
...ale, gdyby jakieś iglaki przemarzły tej zimy (a zima ostra ...), a sąsiad odstąpił trochę działki, to zobacz co tu oferują: http://www.pruchniakroze.pl
Dodaję Cię do grona moich ulubionych autorów . Będę Cię molestować odnośnie wszystkiego co dotyczy róż . I tak już mi pomogłaś. U mnie w wątku zamieściłam listę moich pierwszych poważnych zakupów w Rosarium.
Zapraszam,
Jurek jaka niespodzianka...p.Pruchniak stronkę stworzył...no to trzeba spojrzeć... Aniu ...nie masz innego wyjścia...płot przestawiać trzeba... za zgodą sąsiada rzecz jasna...
Aniu, te linki u Ciebie... Spędziłam tam wiele godzin... i zabrakło czasu na zostawienie śladu, że zaglądam do Twojego ogródka.
Współczuję tych mrozów, u mnie temperatury plusowe, ale za to mokro