Pozdrawiam

Tereniu coś mi się wydaje,że moje róże nie zdążą zdrewnieć do zimy,bo teraz wzięło ich na kwitnienieTerDob pisze:Tyle róż i takie ładne
No ...dlatego go pokazałam.Kupiłam go teraz,bez kwiatu a u mnie zakwitł,co prawda skromnym kwieciem a jednakchatte pisze:Cóż to, Rh Ci teraz kwitnie?
Eluś jesteś bardzo łaskawa dla mnie,ale gdzie mi do Ciebie.Ty wszystkie piękności masz pod ręką to możesz wybieraćElizabetka pisze:W przyszłym roku nie bydzie Ci rady z tymi różami.
.
Jadziu i dlatego martwię się,że moje nie zdążą zdrewnieć a wiesz co to znaczy tym bardziej,że u mnie zimy syberyjskieJAKUCH pisze:Twoje różyczki mają jeszcze dużo pąków . Moje niestety powoli zaczynają zapadać w sen zimowy
Grażynko a czy Ty też uważasz,że kwiaty róż o tej porze są bardziej wybarwione i moje jakby ładniejszekogra pisze:U mnie też teraz dopiero róże zaczęły kwitnąć w najlepsze.
Bardzo mi miło,że znów jesteś-zapraszam częściej,chociaż teraz nie ma co pokazywaćlawenda pisze:jak się cieszę ze znalazłam Twój wątek, kiedyś, kiedyś tu byłam, potem myślałam że jest zamknięty, zacznę od pierwszej strony![]()
Dzidziu ja lilii się nie pozbywam,przecież ja je kocham, tylko zmniejszam "areał"Zabeczka101059 pisze:piszesz, że rabatkę liliową zamieniłaś na różaną
chyba nic nie przekręciłam
mam nadzieję, że nie zrezygnowałaś z lili![]()
toż ja się nimi zaraziłam od Ciebie![]()
Zosiu podejrzewam,że cebule lilii zjadają Ci nornice.Lilie są kwiatami bezproblemowymi.Raz wsadzisz i po trzech,czterech latach masz busz.Szczególnie dużą rozrodczość mają azjatkizofia majowska pisze:co ty robisz że lilie tak pięknie u ciebie rosną ja co roku sadze i nic nie wychodzi![]()
Witam Nowego Gościa i dzięki za nazwanie mojej żółtej różyDyskrecja pisze:ta żółta NN na dole 38 str podobna do mojej Chinatawn, parkowej.
Gosiu kupiłam ją w Rosa Ćwik dwa lata temu.Oczywiście jako rasową z R.W pąku i małym rozkwicie jest mocno żółta a później bieleje,"stary" kwiat jest w kolorze ekry.Układ płatków ma podobny do Pilgrim.Wzrostu też jest raczej małego tak do 50 cm.Już nieraz się zastanawiałam ona to czy nie onaDeirde pisze:mam do Ciebie pytanie - widziałam Solero w katalogu i wydawał mi się ciemniejszy - u Ciebie wygląda jak Pilgrim - czy on ciemnieje?