Hoje Koki
Re: Hoje Koki
To wieści z wieczora c.compacta pęka i otwiera,mam zdjątko,jutro mniemam ,że się otworzy największy baldaszek ,na lince też zauważyłam chyba trzy,ale wieczorkiem lekko niedowidząca jestem ,może na jutro coś się zmieni 

- esti42
- 1000p
- Od: 21 sty 2009, o 14:54
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Oj KOKI na pewno jutro dojrzysz
Ja to jak u compakty dojrzałam pęd to wszystkie z lupą oglądałam

Ja to jak u compakty dojrzałam pęd to wszystkie z lupą oglądałam

JESTEM JAK MOTYLEK , KIEDY ZNIKNĘ NIKT TEGO NIE ZAUWAŻY
Pozdrowionka ASIA
Pozdrowionka ASIA

No to weekendowo dziewczyna pękła

w kolejce linka chyba będzie następna ,,jak ktoś ma potrzebę zaadoptowania kawałków bellki ,to służę,po kosmetyce "matki" mam kilkanaście sadzonek

w kolejce linka chyba będzie następna ,,jak ktoś ma potrzebę zaadoptowania kawałków bellki ,to służę,po kosmetyce "matki" mam kilkanaście sadzonek

- chan-dzia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 maja 2010, o 12:45
Piękne masz te Hojki,właśnie przed chwilą oglądałam też na All...Już ledwo sobie radzę z powstrzymaniem się przed kupnem.Dlatego jak byś mogła kawałeczek,to ja bardzo chętnie nawet kupię.
Nie sprzedaje na forum
chętnie się podzielę ,podaj adres na priv 

KOKI77 pisze:No to weekendowo dziewczyna pękła![]()
Witam gorąco. Czy jakiś kawałeczek belli został bez domku? Bym go chętnie zaadoptowała.
- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ślicznie pękła
Jaki słodki kolorek 

Moje doniczkowce i sukulenty
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
"Cały kłopot polega na tym, że głupcy są pewni siebie, a mądrzy pełni wątpliwości"
- trzynastka
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
mamSunFlower pisze:Koki a czy masz carnose variegate?![]()

Kasiu

-
- ZBANOWANY
- Od: 30 kwie 2009, o 20:40
Marzenko, chyba troszkę zazdroszczę Ci kwitnień, bo moje tworzą zaczątki pąków i potem stają w miejscu. Tak mam np. z Carnosą,bo już od początku lutego tworzy zaczątki pąków,ale wstrzymuje się od zakwitnięcia.

Może tajemnica tkwi w tym,że moje wszystkie dorosłe na lato lądują na balkonie,mam wystawę południowo-wschodnią,od tamtej pory kwitnie mi właśnie compacta,w tym sezonie pąki zawiązuje gracilis,australijki,multiflorka też pąki w ub.sezonie zawiązała na balkonie,c.variegata kwitła.Jedyne straty,to niektóre liście przypalone słońcem,ale to strata dosłownie na całości hojek - kilka liści,no i australijka wywiana wichurą w siną dal 

- kati-1976
- Od: 28 wrz 2008, o 22:07
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Zgadzam się Marzenko, że roślinom służy świeże powietrze. Rosną wtedy jak szalone, ale taki pobyt, faktycznie niesie za sobą wiele niebezpieczeństw.
Jakby mi wiatr prwał z balkonu mój foliak w siną dal to bym się chyba zapłakała
Jakby mi wiatr prwał z balkonu mój foliak w siną dal to bym się chyba zapłakała

Moje doniczkowce i sukulenty
- chan-dzia
- Od: 4 maja 2010, o 12:45
Też zgadzam się z Wami dziewczyny,rośliny na zewnątrz rosną lepiej.
Trzeba je tylko stopniowo przygotować do zmiany i odpowiednio zabezpieczyć ,chociażby przed słońcem.Teraz przejrzałam na spokojnie jeszcze raz Twój wątek PRZEPIĘKNE TE HOJKI
A swoją drogą nie miałam zielonego pojęcia,że aż tyle ich jest.Mam jedną najpopularniejszą,a tu takie cuda...