Moja familokowa oaza spokoju cz.2
- JAKUCH
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ewciu Veilchenblau jest sino-niebieska z żłótym środeczkiem a do tego chcę westerlanda albo coś z oranżu pachnacego ,i kwitnącego do jesieni . Ta niebieska nie powtarza kwitnienia ale ma ładne listki . Dzisiaj cały dzien zasuwałam gdyz przemeblowuje w ogrodzie i dopiero co przyszłam do domu . Jutro o ile będzie taka pogoda jak dziś ma przyjechać brat i wreszcie zabrać się za ten płot . Miłego wieczoru życzę wszystkim odwiedzającym moją oaze i dziękuję za odwiedziny .
- JAKUCH
Kardynał Ewuniu nie jest w moim typie .ZACZĘLIŚMY ROBIENIE NOWEGO PŁOTU . Jak będę wieczorem na siłach to wstawię zdjęcia krajobrazu po BURZY .
Witam i pozdrawiam wszystkich odwiedzających moją oazę
Ogród przedstawia jeden koszmar i kiedy ja się z tym wyrobię to nie wiem . Co chciałam to będe mieć . Chociaż myśę ,że przy sprzyjającej pogodzie szybko sie z tym bajzlem uporam . Może jutro to skończymy . Wszystkie słupki pobetonowane ogródek stoi otworem dla wszystkich bez barier . Na dodatek przy kopaniu dziur natrafiliśmy na rurkę z wody od sasiadki i była fontanna . Wnuk się śmiał ,że chciałam sobie zrobić oczko z fontanną .

Witam i pozdrawiam wszystkich odwiedzających moją oazę
Ogród przedstawia jeden koszmar i kiedy ja się z tym wyrobię to nie wiem . Co chciałam to będe mieć . Chociaż myśę ,że przy sprzyjającej pogodzie szybko sie z tym bajzlem uporam . Może jutro to skończymy . Wszystkie słupki pobetonowane ogródek stoi otworem dla wszystkich bez barier . Na dodatek przy kopaniu dziur natrafiliśmy na rurkę z wody od sasiadki i była fontanna . Wnuk się śmiał ,że chciałam sobie zrobić oczko z fontanną .

- JAKUCH
IWONKO sprzątanie po rewolucji jeszcze potrwa mnie się nie spieszy . Mnie to nie przeszkadza teraz będziesz widziała jak jest a może jeszcze przyjedziesz to zobaczysz różnicę .
HANUŚ rewolucja nareszcie przyszła i do mnie . Święty czas ten płot miał chyba ze 30 lat to i tak dobrze się trzymał . Nie wiem czy będzie to aż taka wielka rewolucja . Jak Iwonka przyjedzie to może mi coś podszepnie .
TO JESZCZE PARE ZDJĘC

HANUŚ rewolucja nareszcie przyszła i do mnie . Święty czas ten płot miał chyba ze 30 lat to i tak dobrze się trzymał . Nie wiem czy będzie to aż taka wielka rewolucja . Jak Iwonka przyjedzie to może mi coś podszepnie .
TO JESZCZE PARE ZDJĘC

- Elizabetka
- Przyjaciel Forum
- Od: 4 lip 2006, o 20:04
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Widzę Jadźko, że zaczęło się wreszcie u Ciebie coś dziać z tym płotem.
Masz rację porobią i będzie spokój na lata.
Sezon różany się zaczął i szykujesz się na zakupy
bo ja już czekam na ofertę ale nadal nie wiem co wybiorę...i to jest najgorsze bo mi się już teraz wszystkie róże podobają.
Zgroza świata z tymi różami...szał i szok. 
Masz rację porobią i będzie spokój na lata.
Sezon różany się zaczął i szykujesz się na zakupy